Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosiljic

Marketing

Shadow On The Wall

Evo i mene. Provedoh subotnje veće u HIRu i nakon dugo vremena je bilo dobro. Vlatka je bila autom, pa se nismo ni smrzli, iako je bilo najhladnija noć ove zime, osim ako se tu ne računa put od parkirališta do HIRa, no i to je bilo previše. A u HIRu kada smo stigli strašno malo ljudi, i to bi dobro. I onda još Nuspojava počela svirati, a ljudi se lagano sve više okupljali dolazivši sa koncerta Zabranjenog Pušenja. I eto tako, tamo bilo dobro, malo se rasplesali i uživali, no oboje bijasmo umorni pa smo otišli već oko pola dva. I moram reći da iako nije bio baš dugačak, ovo je bio jedan od boljih izlazaka u zadnje vrijeme. Niti sam pio, niti sam bio nešto posebno hiperaktivan kao što znam biti, no u potpunosti sam zadovoljan.
Rukomet neću puno komentirati. Na neki način je bolje što su sada izgubili, a i moralo se i to jednom desiti. Da su i ovo osvojili lagano bi smo počeli gubiti interes i ne bi više bilo toliko navijanje sa žarom. No sada ipet čekamo Europsko da uzvratimo i to je totalno u redu.
Sutra idem kolokvirati labose iz OETa, i ako to ne uspijem to ne bu dobro. Trebao sam mu več prije doći, no tu postoji neki iskonski strah od tog asistenta, kako kod mene tako i kod večine ostalih srudenata, pa sam još malo pričekao, malo previše, pošto prekosutra imam ispit, za koji sam spreman, no ako ne kolokviram to mi ne bude ništa vrijedilo. Zato mi držite palčeve.
U 13h je sastanak Studentskog zbora gdje najvjerojatnije budem izabran za predsjednika sportske udruge moga faksa. No to ne znam baš koliko puno znači, puno važnije mi je ono prije toga, kao što sam več spominjao.
Što se tiće ovoga posta, čak sam razmišljao da ne pišem post dok možda ne počnem nekome nedostajati, ako do toga i dođe, no eto, opet moram spomenuti Marinu koja me nagovorila da ipak napišem.
Ančice već dosta dugo nema niti na netu, a sada je nekoliko dana i bez para na mobu, ona mi dosta fali. Niti Mačak ne piše koliko bih htio. A i kada napiše rijetko kada imam nešto za komentirati, jednostavno joj je takav stil. Ali ugodno sam se iznenadio kada sam ju vidio na almost cool listi, iako je to osoba sa uistinu malo komentara i sl, no uredništvo je prepoznalo što valja. Moram priznati da bih se i ja volio tamo naći, no eto, moj stil se valjda ne sviđa ljudima, no eto.
Što se tiće sage, sutra ide drugi dio, ako nekoga uopče i interesira. I da, sutra napokon ide i Six Pack/Lude Krawe report za Follow Me. KAda sam danas htio Renata je bila na netu, pa tako da nisam, a ona koristi moju Carnet ulaznu šifru, pa kada je ona online ja ne mrem, a sada sam nekako preumoran za te posliće, pa eto, laku noć narode...

Post je objavljen 06.02.2005. u 23:27 sati.