Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ri

Marketing

Imam Khomaini

Naravno, saznao sam koji je to jucer praznik bio, tocnije tugovanje a ne praznik. 15 godina smrti Ayatolaha Khomaini-a, chicha s bradicom koji je prozimao politiku u skladu sa Kur'an-om. Za vrijeme njegove vladavine desila se i velika revolucija u Iranu oko 1979. kada se vratio na vlast i od tada je Iran postao Islamic Republic of Iran.
Ovo Islamic Republic of Iran jos donekle prozlazi u Teheranu, ali u ostalim dijelovima Irana bi jos uvijek primjereniji naziv bio Taliban Republic of Iran.
E da, tako se jucer moglo vidjeti puno uplakanih muslimana koji zale za svojim velikim Ayatolahom koji je umro prije 15 godina, al' nije to nista neki danas jos uvijek placu za Muhamedovim unukom koji je umro prije cca. tisucu godina, mozda parsto godina kasnije.
Svaki dan naglasavam fanatizam muslimana, jos ce mi se netko u kucu avionom zaletit. Dragi muslimani nemojte moje tekstove shvacati kao provokaciju, ja samo iznosim svoje vidjenje stvari, i zato se molim vas suzdrzite od pilotiranja aviona oko moje kuce, unaprijed zahvaljujem!

Post je objavljen 04.06.2004. u 07:44 sati.