Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosiljic

Marketing

Ma neda mi se razbijati glavu da smislim neki naslov

Jučer sam se prebio ko' tele. I osim toga je bilo predobro. This Day dobar, Six Pack odličan, Lude Krawe savršeni. Kada budem bolje raspoložen što možete shvatiti kao sutra napisat ću report na Follow Me, za sada možete otići vidjeti slike na Leg-os. Što reći više...Počeli smo sa drinking turnejom več pod utakmicom ( VLADOOOO ŠOOOOLA!!!), i nastavilo se poslije, putem, zatim ispred, pa malo unutri i došlo je do ovoga što budete vidjeli na idučoj slici :


Bend je Lude Krawe, pjesma je Naš Svet, a višak na slici je __________... pretpostavite sami, a ne mislim na onog bradatog čiku iza...To je menadžer benda.
I tako. Zadnja dva benda sam bio u prvom redu i osječao sam se kao Vori na liniji 6m. Dobio sam prilično batina u svom naguravanju. Nabili su me nekoliko puta na rub pozornice, pa sam nekoliko puta pao na pozornicu i nabio se na monitor, pa nekoliko puta na neke stolove koje su stavili dva valjda za kurčevo zdravlje desno od pozornice odmah. Ali još jednom ponavljam isplatilo se, pa makar sam došao kući u pola 4, ujutro u pola 8 sa glavoboljom i predrigajučim stanjem išao na faks. No eto, od riganja sam se izvukao, pa došao kući oko 10, spavao do 2, glava prestala oko 5, i tako...
Van nisam išao. Učinio sam zadovoljstvo mojoj Vlatki i otišao s njom do novootvorene trgovine odječom na trgu, pa nakon toga u kino. Meet The Fockers, odličan film. Jedino što je bilo tamo sve puno love couplesa, a ja i Vlatka samo super prijatelji. Uz našu internu spiku da ćemo jednom biti supružnici :). I tako, sreo neke ljude sa fucksa, i bilo baš dobar osječaj uz ptivlačnu curu kap što je Vlatka biti tamo. Hehe, *evil smile*. No bilo nice. Sutra budem s njom i na koncert Zabranjenog Pušenja. Nekako sam bez volje za neke prave izlaske, a i ne bi mi bilo good nači curu prije Valentinova. Slab sam sa parama i zadnje što mi treba je kupovanje poklona *more evil smile*...:))))
Sutra je opet feštica kod mene, pod polufinalom, a nadam se da bude još veća nakon polufinala.
Eto, to je to od mene za danas, ostajte mi mladi, lijepi i spaljeni.

Post je objavljen 04.02.2005. u 22:54 sati.