Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nenya

Marketing

ubojstvo

01.09.2004.

Brzim koracima hitala je ulicom. Bježala je od sebe, od svojih misli. Ubila ga je. Zapravo ne zna da li ga je ona ubila ili ga je ubio netko drugi. Taj dio njene prošlosti zagubljen je u prašumi njezinih sjećanja. Pokušala je doći do istine, ali magla koja je obavila taj nemili događaj nije joj dopustila da vidi. Ne zna ni kada je došlo do njegovog ubojstva, jednostavno je nestao i ona nije znala kako se to dogodilo. Policija ju nije tražila, možda ga ipak ona nije ubila. Ali nitko nije zapravo ni znao da on postoji. Ubila ga je ona, tko bi drugi mogao počiniti takvo okrutno ubojstvo gospodina Samopouzdanje, nego ona sama. Što će reći njegovom sinu, on je još dječak, kako mu reći da mu je ona ubila oca? Bolje to prešutjeti i ovako ima problema sa tim mali, nikad ga nema doma, odlazi na nekoliko dana, čak i tjedana, pa se opet vrati. Još joj samo fali da mu priopći tu vijest pa da zauvijek pobjegne od nje. Ovako je barem tu. Zar će onda cijeli život lagati? Ne morala mu je reći!
«Samopouzdanje Jr. moram ti nešto reći, važno je. Ne znam kako da počnem, nadam se da ćeš me poslušati do kraja. Riječ je o tvom ocu. Ne mogu ti više lagati, moraš znati istinu o njegovoj smrti. Mislim da sam ga ja ubila, ne sjećam se toga, ali mislim da sam ja kriva za njegovu smrt.»
Junior ju je strogo pogledao «Ne nisi ga ti ubila! Ti si dovela do njegovog ubojstva, ali ubili su ga drugi. Htjela si ga spasiti ali nisi uspjela. Ne znam tko ga je ubio, tražim ih, zato odlazim»,
«Da li si ih našao?»-pitala je tužno,
«Ne nisam!»,
«Ljutiš li se na mene što sam ti toliko dugo tajila?»,
«Tajio sam i ja tebi da znam za taj događaj.»,
«Možemo li onda početi ispočetka? Ostaviti prošlost iza sebe i nastaviti naše živote? Molim te nemoj više ići, ostani uz mene, trebam te i ne želim te izgubiti kao tvog oca!»
«Ostajem!»


- 12:58 - Komentari (4) - Isprintaj - #
• moj Samopouzdanje Jr. je kao felix...taman kad mislim da sam dokrajčila, on uskrsne iz pepela :) (Megi 01.09.2004. 15:04)
• Dobar post (m 01.09.2004. 20:24)
• opa! the truth is out there... odoh i ja u potragu! pusa ;-)) (colorblind 02.09.2004. 08:29)
• mr. self-confidence je leptirić, ode pa se vrati, pa umre, al dođe novi.... snage i strpljenja, to ti želim. i dođe kad se najmanje nadaš, mislim..gle mene!pusa, tako mi je drago što sam opet ovdje!!!! (tiniwiel 05.09.2004. 12:01)


Post je objavljen 04.02.2005. u 23:56 sati.