Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Go – problem broj 33 - ovaj je novi !!!

Nosio sam ovo na disketi nadajaći se da ću u vrijeme nedostupnosti blogu.hr negdje ipak naći blog prorađenim, ali nije se tada to desilo. Kako je prošao i taj petak odlučih to ostaviti za ovaj petak, a on je evo stigao, pa da istovarim to s diskete.

Pomislih: 'Prošli su problemi, pa idem sada normalno dalje svaki petak s problemom'. Pokušah na blog, kada ono, vrapca, ništa. Postaje problem stavljati probleme na blog. Kada je vrijeme za problem nastupaju problemi. Još ću pomisliti, da sam ja kriv što stavljam probleme na blog. Hm? Kao da ovi problemi stvaraju probleme. Nije problem problem, već je problem u stavljanju problema na blog. E, pa, paranojo, dobar dan. I sve to što je petak, k tome.
Zamišljam ono.....
- Može jedan problem?
- E, ne može, imamo problema.
A ja zapeo s problemom baš kada su problemi. Izgleda da mogu stvarati probleme na blogu tek kada ih nema. Ipak bum ga pripremil, pa kada dođu mogućnosti.... Tako je to i u gou. Pripremiš mogućnost i čekaš pravo vrijeme da je upotrijebiš.
Ovaj puta je ovdje jedan vrlo jednostavan problemčić. Crni igra prvi i može srušiti cijelu bijelu hrpu kamenova. Bijeli može slobodno igrati kaj hoće, ali crni za sve ima spremne odgovore za navedeni cilj rušenja.
Ne računa se sistem poput Aleksandra, koji je mačem presjekao čvor, što bi ovdje bilo okretanje ploče s kamenovima.
Misliti. Misliti treba!
Ono 'rušenje' je figurativno.
Dva oka. Da, dva oka! Crni to neda bijelome napraviti.
Kak?
To ja Vas pitam!
Sad me još samo trebate pitati: 'Kaj su to dva oka?'. To pogledajte pod 'Škola goa'.
Rješenje bu u ponedjeljak, ak sve ovo prođe bez problema.
bl. Muradenu

P.S. E, pa da sada vidim da li će blog izdražati ovaj nalet problema. Ja sam ih stavio na blog, pa kaj bu.


Post je objavljen 04.02.2005. u 09:51 sati.