Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anotherteendiary

Marketing

ETO opet ja pišem...

Sad sam trenutačno kod tate... Eto, moram i kod njega nekad bit :) al to je samo jer mame nema, inače idem svaki drugi vikend... Ma ok je to!
Jao, ovih dana u školi je.. Ah, nastava je dosadna, al provale su lude totalno! Jučer smo pričali neke jezive priče cijeli dan tak da sam se jadna tresla kad sam isla kuc :) Ah... kad je mene lako splašit.. Al uvijek im to zapamtim! :) DObit će oni...
Eh, da.. Pošto sma se u potpunosti sjebala sad na polugodištu sa ocijenama, sad sam se nekak zapalila za neke predmete... Msilim, nije aj baš da učim, al bar otvorim bilježnicu!! :)
Hehe.. Ah, rekla sam da moram sredit te ocijene pa i budem valjda :)
Eh, i da, jučer sam već počela pisat... Ja sam tak jebeno sretna što imam tak zakon prijatelje i koji su mi stvarno potpora kad mi to treba, i nasmiju me kad treba ma sve :) Jednostavno ne znam šta bi ja bez tih ljudi! Mislim, naravno da imaju svojih mana pa se nekad porječkamo, al svi imaju mana :)
E, da, i šta još moram spomenut... Dečki imaju puno manju potrebu da izbace iz sebe sranja koja im se događaju! Ti svi moji frendovi s kojima sam STALNO ono, sve mi govore, al ak je nešt jebeno oko obitelji il tak nešt onda to zadrže za sebe i točka, a mi cure (većina) imamo potrebu reći ono što nas muči, ali samo osobama kojima vjerujemo...
A ja mislim da je prijateljstvo važnije od svega! Jer prijatelj ti je i rame za plakanje kad ti treba, a i pomoć, a i nasmije te do suza (i kad treba i kad ne treba :))

E, pa ljudi, komentirajte... AJ see ya!! Pozdraf mojim prijateljima :)

Post je objavljen 03.02.2005. u 21:52 sati.