Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marijanmalcevic

Marketing

Snježne radosti - relaksacija od 'slave'

Nakon uplitanja u nedavnu aferu s internetskim ispovjestima bivše prostitutke i narkomanke evo uspio sam opet doći u središte interesa blogerske javnosti, nažalost ne svojom voljom i uz popratnu glavobolju.
Bolovanje mi je s druge strane napokon pružilo priliku da ujutro budem uz kćer kad se probudi, da joj se pridružim u snježnim radostima, spremim je na popodnevno spavanje kod bakice...Sve to mi nedostaje zbog luđačkog radnog ritma od minimalno tri radna vikenda mjesečno.
Nakon glupog incidenta s 'trešnjevačkim gangsterom' postadoh 'slavan' - slijedila je objava tekstova u svim dnevnim novinama, po internetskim portalima i najveća čast od svega - gostovanje na prvoj strani Blog.hr. Hvala dečkima i curama na ukazanoj časti, najradije bih da sam to zaslužio s nekim drugim pothvatom, ali što je tu je. Dugo ćemo se još družiti i bit će, uvjeren sam, još prilike za dolazak na prvu stranu.
Hvala na podršci i savjetima svim dobronamjernima koji su se javili, hvala na brizi i dobrim željama. Pozdravljam i one malo manje dobronamjerne.
Posebno pozdravljam ekipu iz Donjeg Dragonošca, za vas ću kad-tad osvojit milijun. Ako baš ne milju, bit će dosta i pola milje.
Svjestan sam da će priča o napadnutom novinaru sutra već biti zastarjela, tako je to u novinarstvu. Današnjih tisuću posjetitelja mojeg bloga sutra će se spustit na stotinu, preksutra na dvadeset, idući tjedan tko zna koliko...
Ako je makar jedna osoba skužila da osim priče o događaju na uglu Ozaljske i Okićke na ovom blogu ima još dobrih materijala, skupljenih u protekla tri mjeseca, i ako zbog toga opet navrati na ovaj blog (kojemu ću za tri dana morati promijeniti ime), onda ću moć reć da kontuzije po glavi i nozi nisu bile skroz uzaludne.
Na ovom blogu ima zaista svega, za svakog po nešto, a tako će bit i dalje:
kratki opisi automobila, stručne i manje stručne automobilske temice, stručne i laičke analize prometa i sigurnosti, fotografije s utrka i putovanja širom Europe (uskoro slijede Švedska, Malaga i Marbella, Rim, Pariz, Munchen), bračne i roditeljske temice, smiješne i tužne dogodovštine, fore i fazone, erotika (ne i pornografija)...

Post je objavljen 03.02.2005. u 15:45 sati.