Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dbilos

Marketing

Informacije za Concert in Meskel Square.

Concert in Meskel Square
Za sve koji putuju ili borave u Addis Ababi informacija da ce se u gradu odrzati razne priredbe i koncerti u cast 60th rodjendana Reggae pjevaca Bob Marley. Ovaj dogadjaj pocinje 2 Feb. 05 a zavrsava u nedjelju 06. Feb 05. Mnogi od ovih manifestacija ce se odrzati u prostoru ECA a veci dogadjaji ukljucujuci i veliki koncert odrzat ce se na Meskel Square. Gradska administracija je poduzela mjere regulacije prometa a sukladno s tim naputci o nacinu prometovanja objavljeni su u mnogim dnevnim novinama.
U hotelima Sheraton i Hilton Hotel sve sobe su zauzete do 07 Feb.
Vlada je objavila da je Meskel Square potpuno zatvoren za sav promet u navedenom periodu.
Kako mozete zamisliti na ulicama ce biti vise tisuca ljudi. Ukoliko ste odlucili da budete nazocni ovom koncertu savjetujemo Vam da budete na oprezu. Novcanik nosite u prednjem dzepu a nakit ne pokazujete. Zene bi trebale da nose svoje torbice stalno na oprezu ako se vec odluce da je uopce nose.
Zamislite informacije i naputka, kao da je netko debil.
Nakon ovoga ide vijest.
PLEASE BE ADVISED THAT THE FLIGHT TO ADDIS VIA ASSAB ON FRIDAY 04 FEBRUARY 2005, IS FULLY BOOKED. PLEASE RECONFIRM YOUR SEAT BETWEEN 09:00 AM AND 12:00 NOON ON THURSDAY 03 FEBRUARY 2005. NON-DUTY PASSENGERS MAY NOT BE ABLE TO TRAVEL.
THANK YOU FOR YOUR USUAL UNDERSTANDING.

Post je objavljen 03.02.2005. u 08:20 sati.