Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/royale

Marketing

"kititi se tudjim perjem"

u nedostatku svojih iskustava vrijednih stavljanja na blog, stavit cu iskustva jednog svog rodjaka. misli se na iskustva sa Mikenom, jelte. rodjak ima 40ak godina, u zivotu je puno proputovao. trenutno je u Americi, i evo njegovog odgovora na moj mejl u kojem ga obavjestavam da sam u Mikenu i pitam ima li kakve preporuke u vezi istog. mejl prenosim (skoro) u cjelosti. u tako malo rijeci rekao je tako puno:

"Udba nista ne dojavlja. Ja sam boravio u Mikenu prije 20 godina, tako da moje preporuke vise nisu aktualne; te su konobarice sada vec ostarile.

Opcenito je poznato da su Bavarci usporedjeno sa Prusima na sjeveru (Hamburg, Berlin) dosta zatvoreno pleme.

Pivo im je uglavno slabo (u Mikenu Loewenbraeu prolazi), ali su im drugarice vrlo prsate.

Okolica Mikena je vrlo zanimljiva; cesto sam rucao u restoranu kod Starnberger See, a kod Teggernsee sam bio u sauni, bazen, stolni nogomet, opet klopa i pivo i sve su bile prsate.

Nakon Beca i Kurcevog Lumpura Miken, to zvuci dobro sto se stila zivota tice; brze ces steci iskustva i upoznati razne mentalitete od tvojih vrsnjaka, ali nista ne spominjes sam posao.

..."


ovo sa pivom se ne slazem sa njim. doduse, jos uvijek brijem na Franziskaner, sto je psenicno pivo, tak da je to malo izvan konkurencije. morat cu malo probati i "prava" piva. ovo za drugarice javim cim saznam. da ne trunete u neznanju.


Post je objavljen 02.02.2005. u 10:23 sati.