Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubavibrak

Marketing

Baby check

Mene je ova nemogućnost postanja iznervirala...A nije lijepo nervirati trudnice : )
Htjela sam vam, odmah, još suznih očiju napisati novosti.
Dakle, Muž kupio Baby check...Odmah sam išla piškiti u plastičnu čašu, umočila štapić, položila na ravnu površinu i....čekala. Nisam niti pročitala koja je crta kontrolna, a koja označava trudnoću.
Stajala sam iznad veš mašine, na kojoj je ležala «spravica» i čekala....Jedna roza, druga roza...
Ok, što znače dvije crte? Koliko roza treba biti? Je li previše blijeda?
Iskopala sam iz smeća uputstva...Pročitala o lažnim pozitivnim rezultatima... Gotovo nemogući.
Zagrlila Muža i plakala.
Onda su krenule dvojbe, trojbe, četvorbe....Pa zbog čega me steže, zbog čega taj ružni iscjedak, pa je li Kćer premala da bi imala bracu/seku, pa ja radim na određeno, pa možemo li to emocionalno i financijski i svakako...A sve, u meni, se smije tim pitanjima i zna da su ona normalna, i sve u meni zna da će sve biti baš kako treba.
Kćer voli male bebe. Pitali smo je ako bi ona jednu malu bebu da živi s nama, da nana s nama, papa cicu....A Ona će, k'o iz topa «Mama, odi kupi bebu!».
Imam trudnu prijateljicu i Kćer s ogromnim zanimanjem proučava trbuh. «Mama, tu nana beba».
Nismo još nikome, osim ja vama i kumi, Muž kumu, rekli za trudnoću. Čekamo potvrdu ginekologa. Ne želimo baku, nonu, didu, nonota, pranone...Dizati na noge. Kada bude sličica u ruci onda ćemo reći. Malena nas može «cinkati» jer tu i tamo pokaže moj trbuh i kaže «Beba»...Čuje naše razgovore i pamti.
Malo me frka zbog posla. Znamo kako u našoj državi prolaze mlade mame...Ja ću biti dvadesetdevetogodišnja mama s dvoje djece!!!!
Dobro pa radi nona sitterica. Planiram Kćer upisati u vrtić s 3 godine...Taman bi se taj događaj poklopio s prestankom porodiljnog....Lagano bih je navikavala. Nona, nadam se, ne bi imala ništa protiv čuvanja mlađeg....Ma, dugo je to razdoblje...Vidjet ćemo....
Kćer je dosta vezana za mene i očekujem ispade ljubomore...Opet, s druge strane, više ćemo se družiti nego sada...Možda mali braco/seka bude mirna beba (pošto je Kćer živahna za dvoje)....
Sve je to veliki, slatki, izazov!!!





Post je objavljen 01.02.2005. u 09:18 sati.