Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Igra za ‘2. Listu Kluba Velebit’ 4. puta - Zagreb 26. 01. 2005.

Vani hladan vjetar. Jedva dočekah upad u klub.
Ovaj puta imamo i dvojicu novih na listi. Nakon dužeg vremena odigrao je i Vladimir Smud jednu partiju. Čak i dvije, ali prva je bila, tek da proba sa starim jednu prijateljsku. Dok traje ta partija igraju Robert i Mato. Obojica su predstavnici nove generacije mladih igrača Zagreba. Robi je čak i najavljivao mogućnost dolaska Filipa i Frana Pejanovića, ali ovaj puta nisu došli. Zaletio se Mato i pogriješio, pao, pa izgubio od Robija. Ode Robi mjesto više na listi, sedmo.
Vladimir odluči odigrati jednu uključenjem u listu protiv Robija. Bila je to partija makljaže gdje Vlado daje tri prednosna kamena. Uigraniji Robi pobjeđuje.
Stigao je i Marijan. Neko vrijeme je sjedio u velikoj prostoriji, gdje se igra belot, sam, u čudu što nikoga za go nema. Mi smo bili separirani, pa nas nije vidio. Došao je i Tomi i kaže da Marijan sam sjedi i čeka. Da Tomi nije došao možda bi Marijan i doma otišao.
Mato izaziva Marijana na devet prednosti, a Tomi i ja se dogovorismo za jednu dobru sa osam. Marijan uvjerljivo pobjeđuje, ali ga Mato izaziva na revanš, što Marijan prihvaća. Istovremeno Tomi i ja igramo našu partiju koja traje dulje. Bilo je borbeno i dugo je Tomi imao prednost. Porušio sam mu dvije oveće grupe, ali to još nije bilo dovoljno za pobjedu. Tada počinje tzv 'telenje Mladenovo'. Rezultat bijaše neuspjeh. Obično tako bude kod 'telenja'. U završnici direktan napad na Tomijev kut. Kompliciram i rasturam kut. Na kraju pobjedih za velikih 33,5 poena.
Dok smo Tomi i ja igrali, završile su sve ostale partije i tako Mato pobjedi Marijana u revanšu i oduzima mu 5. mjesto na listi. Marijan dva puta obrani novo 6. mjesto od Roberta. Na kraju toga, relativno brzog, niza Robert pobjeđuje, kao i na početku, Matu i uzima mu 5. mjesto.
Zvonac nam danas nije došao, ali nam javlja mobitelom, da se ne osjeća dobro. Kaže :'Izgleda kreće neka upala, a za subotu će biti to OK.' Tada je turnir na Starčevićevom.

Pregled današnjih rezultata:
Za 7. mjesto: R. Jovičić – M. Taušan ( ravnopravno ) 1:0 ( 26,5 poena )
Za 8. mjesto: V. Smud R. Jovičić ( 3 prednosna kamena ) 0:1 ( 29,5 poena )
Za 5. mjesto: M. Sviličić M. Taušan ( 9 prednosnih kamenova ) 1:0 ( 94,5 poena )
Za 1. mjesto: M. Smud T. Baotić ( 8 prednosnih kamenova ) 1:0 ( 33,5 poena )
Za 5. mjesto: M. Sviličić – M. Taušan ( 9 prednosnih kamenova ) 0:1 ( 71,5 poena )
Za 6. mjesto: M. Sviličić R. Jovičić ( 9 prednosnih kamenova ) 1:0 ( 40,5 poena )
Za 6. mjesto: M. Sviličić R. Jovičić ( 9 prednosnih kamenova ) 1:0 ( 15,5 poena )
Za 5. mjesto: R. Jovičić – M. Taušan ( ravnopravno ) 1:0 ( predajom )
Stanje na ‘2. Listi kluba Velebit’ 26. 01. 2005.
1. Mladen Smud 3. dan Velika Gorica,
2. Tomislav Baotić 8. kyu Zagreb,
3. Zvonko Bednjanec 2. kyu Velika Gorica,
4. Siniša Zadjelović 10. kyu Velika Gorica,
5. Robert Jovičić 25. kyu Zagreb,
6. Mato Taušan 25. kyu Zagreb,
7. Marijan Sviličić 12. kyu Zagreb,
8. Damir Kovačević 14. kyu Slavonski Brod,
9. Vladimir Smud 20. kyu Zagreb
Krenuli su mladi zagrebački igrači goa na listu. Biti će povečanja broja igrača na njoj. Uskoro kreću i intenzivnija vikend-natjecanja zagrebačka. Budi se go u Zagrebu.
bl. Muradenu


Post je objavljen 01.02.2005. u 09:01 sati.