Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogtemazo

Marketing

Zašto dolaze u čoporu? (blago rečeno:))

O kome se radi? O curama u mom slučaju, ili općenito o partnerima i partnericama. Inspiriran tekstom blogerice soft cell, želio bih podjelit s vama iskustvo sa tim fenomenom.

Naime, svi smo mi ponekad sami, a ponekad nismo sami (this was deep:)) Uglavnom, da ne duljim nepotrebno, zašto kad smo sami imamo problema naći partnera, ali zato kad napokon nađemo nekog, čini se da se otvara još nekoliko opcija, a ponekad se naprosto čini da vas potencjalni parneri zaskaču sa svih strana! Ponekad ne možeš stići sve to riješiti! Eto, nedavno je frend imao razdoblje kada je trčao na četiri strane!!! Međutim, sada su i filmovi dobri!

Namjerno koristim izraz partner jer tu ubrajam sve kombinacije - cura, ljubanvnica, fuckbuddy, žena... i isto tako u muškom rodu. Ne mislim tu samo samo na sex. Redovito se događa da nađeš curu, i odjednom se oko tebe stvori još nekoliko vrlo zanimljivih djevojaka. Gotovo kao da ih je neka viša sila poslala.

Kakva su vaša iskustva po tom pitanju?


# - 00:18 - Komentari (8) - Isprintaj -
# pa kao što vjerovatno znaš dok sam bio u vezi (4-5g) mogao sam uvijek bar još koju. Ali nisam. Sad nema ništa i tako ostaje :))) Mislim da je to zbog samopouzdanja koje osjete kod tebe... Kad imaš siguran "lay" nesvjesno djeluješ nedodirljivije :))) (mirac 27.01.2005. 00:47)
# znam za tu teoriju, al kako to odglumit kad nemas nista? A dobar sam glumac. Bolji od ovih na Vili Mariji:))) (Zeko zna 27.01.2005. 01:29)
# a najgore bude kad ostaneš sam i svi ti komadi u čoporu jednostavno ispare...kao zona sumraka, gdje nestaju? hmmm....baš fenomen (duboko sam se zamislila nad time ;-) ) (trill 27.01.2005. 08:04)
# Sad imam decka vec 5 mjeseci...i u tom razdoblju mi je prislo njih sest-sedam,za vezu ili briju. Naravno,sve sam ih odbila. A npr. prije nego sam njega nasla,sam samovala dobra tri mjeseca. I onda odjednom je s njim dosao jos jedan,kak ti velis,copor. Ali meni je samo on dovoljan ;) (lilith 27.01.2005. 08:53)
# E, nevjerojatno...to se dritto i meni dešava, ali svaki prokleti put kad sam s nekim. Baš si me sjetio sad, možda i ja napišem post o tome. To je jedna lijepa temica ironije života. Pozdrav. (lady nixx 27.01.2005. 10:25)
# pa mislim da nam se svima to desava, prvo imas neki mrtvi period kad nema nigdje nikoga, a imas period kad te salijecu ko muha govno, ebga ne znam ;))) (black lady 27.01.2005. 13:10)
# uuuu...drago mi je da sam nekome dala inspiraciju za post :-) Nego, cesto cujem pricu da se suprotni spol nabacuje bas onda kada vec postoji netko (partner/ica)...to bi mogao biti svojevrstan fenomen, ali valjda ljudi zrace tom nekom srecom, euforijom, srce jace lupa i te price, pa to drugi zamjecuju kao privlacno!? (soft cell 27.01.2005. 15:36)
# zaboravila sam svoje iskustvo...mene veze obicno toliko izdeprimiraju, da mi se tada nitko ne upucava... ali kada sam solo i vani, pa mi se krene upucavati jedan lik, on obicno pokrene lavinu upucavanja cijele gomile...bas strange :-) (soft cell 27.01.2005. 15:40)

Post je objavljen 27.01.2005. u 01:59 sati.