Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jezdimir

Marketing

Kratak predizborni post

Upravo prođe po ulici kampanja on wheels Jadranke Kosor, a iz zvučnika trešti neka od onih uspješnica Destiny's child iz faze Independent women.

Nisam osobiti pristalica smajlića koji (iako dosta rječito) odvlače pažnju od teksta, ali sad bi ovdje došao onaj koji se počne smijati, pa mu počnu suze frcati od smijeha, pa lupa šakama po stolu okrećući glavu lijevo-desno, pa padne na leđa i mlati nogama, sveudilj jednako umirući od smijeha. Pa opet ispočetka.

Mislila sam da ne postoji ništa gore od one ulične promidžbene Samo žena, koja zna što... (ne znam kako ide dalje, niti što to ta žena točno zna, jer nikad nisam mogla održati razinu interesa duže od toga), ali pogled na kombi, oslikan dvometarskim licem Jadranke Kosor, iz kojeg trešti 'All the mommas who profit dollas, throw your hands up at me!'... Bormeš, a whole new level...

I opet:

:onaj koji se počne smijati, pa mu počnu suze frcati od smijeha, pa lupa šakama po stolu okrećući glavu lijevo-desno, pa padne na leđa i mlati nogama, sveudilj jednako umirući od smijeha:


Post je objavljen 14.01.2005. u 15:23 sati.