Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trudnica

Marketing

U Merkuru je bolje, u Merkuru je akcija :-)))

Haaaa, jesam vas...? :-) A znam da nebih trebala s ovakvim naslovima izljetati jer kada do akcije dođe, nitko mi više neće vjerovati... po principu "To je vuk, to je vuk!!!"

Daklem, bila jučer u kasnim popodnevno-večernjim satima kod krasne doktorice u Merkuru... Mao popričale, malo me raskopala, malo CTG-a... Sve 5 :-)

Gospodična unutra je uvrijeđena i iznenađena što ju se inkomodiralo pa smo se noćas dobrano družile s H-B kontrakcijama. Frajla je glavu ugurala u porođajni kanal i predstava može početi, no provjereno neuspješnim defektološko - socijalnopedagoškim metodama nagovaramo je da pričeka slijedeći tjedan...

Sve su mi obećali: i epiduralnu i carski i da se neću onesvjestiti jer će me pucati adrenalnom ako treba, no znam da to ukratko znači samo jednu stvar: prirodni porod jer mi je zdjelica porođajno kompetentna (citat). Jedino ih brine moja krhka građa ??? i nizina od 155cm... Dakle, obećala mi je doktorica da će do okuliste ovih dana :-)

A što se poroda tiče? Ma već mi je svejedno, pa neće trajati dulje od 2 dana (valjda), a ja sam, već neko vrijeme, u fazi:
VADITE MI TOOOOO VAN!

Anouk, voli te mama...

(a sve vas preostale uporne čitače - VAŠA LTP)

Post je objavljen 14.01.2005. u 08:32 sati.