Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psst

Marketing

IZBORI NA HRVATSKI NAČIN - U BiH MRTVACI GLASALI ZA KOSORICU (A TKO BI DRUGI?)

Dvije najodvratnije ljudske nakaze u demokratskoj povijesti Republike Hrvatske (u odnosu nac njih čak je i srbenda Vesna Pusić simpatična),Stjepan Mesić i Jadranka Vlaislavljević, donijele su novu dimenziju izborima.
Naime,u amaterskom herceg-bosanskom izbornom inženjeringu pijanog Šeksa i uobraženog (a bijednog) Sanadera, za tu odvratnu srpsku kravetinu glasali su čak i mrtvaci u BiH:

CITAT:
'Prvi krug izbora za predsjednika Republike Hrvatske održan u Bosni i Hercegovini lažiran je! Izvori Novog lista javili su im imena nekoliko umrlih osoba te osoba za koje su pretpostavljali da nisu izašle na izbore, ali su bile ubilježene da su glasovale. Tri od tih osobe su mrtve, a pet osoba je potvrdilo da uopće nisu glasovale, pa su ostale šokirane kada su čule da su na biračkim popisima zaokružena i njihova imena. Kako u BiH u pravilu nije bilo nezavisnih promatrača, vrlo je lako moguće da su zapravo birački odbori imali ključnu ulogu u zaokruživanju osoba koje se nisu pojavile na izborima i samostalno ispunjavali i ubacivali glasačke listiće umjesto njih. Kako je rok za žalbe davno istekao, čini se da se izbori ne mogu ponoviti....'



Post je objavljen 13.01.2005. u 12:30 sati.