Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moresnova

Marketing

prvi put u skolskoj klupi


Kada je Adrianu bilo 8 miseci otputovali smo za Trogir i usput posjetili moju staru osnovnu skolu na rivi . Postoji jedna najbolja uciteljica na svitu, Vanja Aranza sa kojom se godinama dopisujem i koja je bila presretna kad smo joj najavili nas dolazak i posjet razredu.Vec na ulazu u ucionicu docekalo nas je puno poklona, Adrian je dobio pistaljku, kapicu "zvrk" i pile a djeca su se odusevila nasim poklonima u stilu cokolada i grickalica.

Djeca su izvela program za nas, recitacije i igrokaze a najlipse od svega je bilo to sta je Adrian sjedio u klupi zajedno sa mamom, tatom i bakom kod mamine bivse uciteljice ( od prije 27 godina). Pa ne moze se puno djece sa takvim dogadajem pohvaliti :-)

Zaboravila sam rec da je proslu godinu izasla knjiga koju je moja uciteljica izdala zajedno sa svojim ucenicima koja se zove "Trogirski cakavci" o.s "Petar Berislavic" i uz puno slika ima i jedna na kojoj je slikana sa svojim ucenicima u narodnoj nosnji ispred moje kuce i tekst je posvetila meni pa sam eto tako uz sve starine Trogira koje spominje u knjizi nalazim i ja :-)



Post je objavljen 13.01.2005. u 07:36 sati.