Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogtemazo

Marketing

Sutra dajem otkaz! Fuckin' ay!

Došao je i taj dan. Ustvari, dolazi sutra. Sutra ću koliko toliko flegma ušetati u gazdin ured i dati otkaz. I quit. I ne serem. Majkemi. Dosta je bilo.

Gdje ću poslije? - Nisam još siguran.
Imam li dovoljno para na računu? - Ne. Nešto sitno.
Jel me gaze na poslu? - Ne. Čak naprotiv, niko me ne gnjavi.
Ima li love u tom poslu? - Ima onoliko koliko se trudiš. Da se živit.
Pa za koju qurac onda dajes otkaz? - Sexual harassment. Šala:) Odgovor slijedi...

Radim ovaj posao već nekoliko mjeseci, i nije loš. Počeo sam vrlo optimistično, trudio sam se, davao sve od sebe, izučavao zanat na svakom koraku kako bi se to reklo. I zašto sad dajem otkaz? E pa vidite, kad sam se zaposlio, nisam se zaposlio radi novaca, nego radi iskustva. Imo sam još i ranije neku briju u glavi kao bi se taj posao dao raditi na drugi način. Imam par ideja koje mi nedaju spavati i htio sam vidjeti dali bi to stvarno moglo tako funkcionirati. Napokon sam prije jedno mjesec dana to i predložio gazdi, i odgovor je bio pozitivan. Wow! Odmah sam prebačen na novu dužnost, ustvari izbrijavao sam šljaku na način na koji sam zamislio, i još sam se pogodio i za dobru lovu.
Do jučer. Jučer je gazda odlučio da ipak nismo spremni experimetirat. Nisu prava vremena za uvođenje novotarija u posao, sve je to super ali... ovo ono, blah blah.... Možda u budućnosti.

E pa fuck that. Meni se neda čekat budućnost. Sutra dajem ono isto odjelo što sam ga usrao za novu godinu na kemijsko čišćenje, iskopat ću najljepšu kravatu iz ormara, uzimam laptop pod ruku, i idem konkurenciiji. Imam 3 potencijalne firme. Ako popušim na ulici sam. Ako sjebem stvar, dragi moji blogeri, nemojte se se iznenadit kada ovdje ugledate oglas "Ostavljam komentare na blogovima. 10 lipa po komentaru. For more info click here" :)))

Ne pitajte kojim poslom se bavim. That's not the point. Poanta je u tome da se ovaj put nedam zajebavat. Cjelo vrijeme me život kara, vrijeme je da ja iskaram njega. Dosta je bilo povlačenja i navlačenja, skupljanja mrvica, i tih fora. Idemo vidjeti ako ovaj igrač imam šta u glavi. Idem svih sjebat! Jeste me čuli?! Here I come motherfuckers!!!!

Just for the record, nije da nemam što izgubit u životu. Nisam oženjen, nemam djece, i nemam kredite. To je otprilike sve sa čime sam u plusu. Sve ostale okolnosti idu kontra mene.... ako je koja otežavajuća okolnost uopće i ostala:))))

Now let's see....



Post je objavljen 12.01.2005. u 16:04 sati.