Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lososs

Marketing

THE Ninotours prokletstvo

Prisjetimo se--- Ninotours prokletstvo:

- dok smo ovog ljeta Zubalo, Fikuss i ja putovale iz Splita za Zadar, naš bus otišao je ranije, pa smo tako putovale busom marke NINOTOURS i tako ponovo pljunule pare za kartu koju smo već platile za drugi bus (na kraju smo dobile djelomični povrat novca od kolodvora u Splitu..)

- dok smo se vraćale iz dotičnog Zadra, busom s natpisom NINOTOURS, bus je dvaput krepao, drugi put trajno i to usred neke pustopoljine, gdje smo pola sata-sat čekali drugi bus. U društvu simpatičnih ljudi (babe i nekog lika) koji su nas htjeli zaklat već kad smo propustili neke ljude na ulazu u bus nakon prvog stajanja, tj.kvara, zbog čega su oni ušli u bus 3 min kasnije nego što bi išli da mi nismo propustile tih par ljudi; i vojnika koji su ponosni na završeni soboslikarski tečaj. (Dobro ajde, ja sam imala malko bolje društvo, hihi, inozemno ;)) Kako opisati drugi bus? Sjedala koja propadnu kad sjedneš, uz dizanje velikog oblaka prašine koji zastire pogled, ali kroz koji se ipak nazire vanjski svijet. Tek toliko da zamijetimo da bus na autoputu konstantno felša u lijevo. Također je uočljiv drugi bus koji nas pretiče, i ekipa koja je bila s nama u Zadru koja nam maše iz njega. "Hm, nisu li oni rekli da kreću 2 sata nakon nas??"

- i, eto nas na putu u Bratislavu, i što se dogodi? "Hm, a zašto se bus okreće usred ničega negdje u Mađarskoj, evo već 4.put?? Zašto zastaje na svakom raskrižju?? Zašto kasnimo već 3 sata??" Da, izgubili smo se negdje u Mađarskoj. Nakon što su nas držali sat vremena na Mađarskoj granici. Jer bus na kojem piše NINOTOURS ne bi bio pravi, da je išao s ostalim busevima i njih lijepo slijedio. Neeeee, bus NINOTOURS je morao ići samostalno i pri tome se izgubiti negdje u Mađarskoj. Gdje je jedino što se može vidjeti: ravnica, šuma, šumarak, ravnica, ravnica, ravnica, joj gle-ravnica, i –je li ovo moguće- šumarak! Pokraj ravnice. Na koju se nadovezuje šumarak… A ako se okrenemo na ovom raskrižju i krenemo možda lijevo ovaj put, umjesto desno kao prošli put, možemo opet uživati u prekrasnim prizorima ravnica, još ravnica, šumarka, i –kojeg li iznenađenja- ravnice! Fascinantno-Pa sad prolazimo pokraj šumarka!


Post je objavljen 02.01.2005. u 18:57 sati.