Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/imogen

Marketing

deterđent

HR – Deterdžent za ručno pranje posuđa s dodatkom octa učinkovito odstranjuje masnoće i osigurava besprijekornu čistoću i sjaj. Držati izvan dohvata djece. Djecu pristojno odgojiti te ne tući po glavi. U slučaju da djetetu koje se tuće po glavi deterdžent dospije u oči, ova tvrtka ne snosi nikakvu odgovornost. Kod neodgojene djece tržit će se vještačenje stručnog pedagoškog tijela. U svakom slučaju isprati sa mnogo vode. Kod gutanja vrijede isti kriteriji samo se ispiranje nije dokazalo učinkovitim, što ne znaći da je zabranjeno. Pri traženju liječničke pomoći nije uputno bilo kakvo spominjanje ovog deterdženta već treba ustrajavati na tvrdnji da je dijete obijesno. Za bilo kakve ozlijede glave pri liječničkoj pomoći ova tvrtka ne snosi odgovornost. Ako pri dokazivanju djetetove obijesti isto treba tući po glavi, ne preporučuje se to raditi pred liječnikom. Nakon svakog pranja ruke isprati u čistoj vodi. Ako zbog ozljeda glave nije moguće razlikovati čistu vodu od vode sa deterdžentom, ova tvrtka ne snosi odgovornost za bilo kakve posljedice. Osobama sa osjetljivom ili oštećenom kožom ova tvrtka ne priznaje ustavom i zakonima inače zagarantirana prava. Rok upotrebe biti će naknadno objavljen u domaćim medijima. Zemlja porijekla: Susjedna. Uvoznik: nejasno naveden na ambalaži.

YU - Deterdžent za ručno pranje posuđa sa dodatkom sirčeta, efikasno odstranjuje masnoću, besprekorno čisti posuđe i čuva mu sjaj. Čuvati van domašaja dece. Decu uvek čuvati u razdvojenom objektu od deterdženta (sredstva). Ako sredstvo ipak oseti prisutnost deteta te mu dođe u dodir s očima, to znači da dete i sredstvo nisu bili čuvani u dovoljno odvojenim objektima. Pravilom službe ove firme utvrđeno je da dejstvo sredstva po deci u idealnim vremenskim uslovima doseže i do 30 kilometara stoga to uvek treba imati na umu pri razmeštanju dece i sredstava. Ako dete ipak bude kontaminovano sredstvom, treba ga razmestiti od druge dece, u izolovani čošak te pričekati da dejstvo sredstva prestane. Sve podatke o ozledama pri upotrebi ovog sredstva tretiraju se kao poverljive te njihovo odavanje kažnjava preki sud. Nakon upotrebe ovog sredstva ruke oprati u čistoj vodi te vodu proslediti drugu s leve strane. Nakon čišćenja, kontaminovanu vodu razmestiti od čiste vode, po mogučnosti u izolovani čošak. Osobe nesposobne za rukovanje ovim sredstvom biće kažnjene ako ih se uhvati unutar 30 kilometara od sredstva. Rok upotrebe sredstva u mirnodopskim uslovima: neograničen. Zemlja porekla: Unutar dosega sredstva. Uvoznik: Prvi partizan, Užice

BIH – Deterdžent za ručno pranje posuđa sa sadržinom octa, besprijekorno odstranjuje masnoće i osigurava besprijekornu čistoću i sjaj. Držati izvan dohvata djece. Uvijek imati u vidu mogučnost da djeca, organizovana u oružane skupine dođu u dodir sa sredstvom. U tom slučaju, izbjegavati kontakt pogledom sa naoružanom djecom pod utjecajem sredstva te poslušno izvršavati sve naredbe do dolaska međunarodnih posrednika. U slučaju da djeca pitaju ima li ljekara među prisutnima, ljekaru prepustiti odluku hoće li se javiti. Ako djeca počnu s likvidacijom nevinih u potrazi za ljekarom, ljekara odmah prokazati. Osobama sklonim panici nikako ne dati do znanja kolika je ozbiljnost situacije. U slučaju dolaska međunarodnih posrednika izbjegavati metež te ne optuživati nikog naoružanog. Sve mrtve,nestale i ranjene prijaviti međunarodnim posrednicima. Nakon smirivanja situacije, mrtve i ranjene sanirati te omogućiti neometan nastavak života. Rok upotrebe: krajnje nepredvidljiv. Uvoznik: skriven pod šifrom povijenog odmaka.


Post je objavljen 12.01.2005. u 01:44 sati.