Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lososs

Marketing

Rijeeekaaaaaa

I'm back! Nije bilo tako strašno ko što se moglo očekivati! Štoviše, većina ranije navedenih mogućnosti nije se ostvarila. Zubalo i ja se vratile žive i promukle, spremne za nove pivske pohode =)

E, neizmjerno sam ponosna na sebe-mislim da ima nade za mene i moje pakiranje! Nosila sam samo najnužnije stvari i u ova tri dana (od kojih je pola otišlo na spavanje i put) uspjela sam iskoristiti skoro sve kaj sam ponijela--moje ogromne šlape, oba šala(jedan je za po danu, drugi za navečer, naravno), svu garderobu… Par sitnica sam možda nosila bezveze, ali ono- nikad se ne zna (čovječe ne ljuti se,velika voštana svijeća loše kvalitete, karte za belu, sobovski rogovi..) Hm..možda nisam trebala nositi karte..
I možda sam trebala ponijeti osobnu.. Ipak je bilo malo nezgodno kad je došla policija u parkić di se cugalo, a ja im ponudila karticu Privredne, pokaz, iksicu i iskaznicu Student servisa (da, samo najvažniji dokumenti)..

Daklem , bilo je super. Točka me oduševila, bar onoliko koliko me pijano sjećanje služi. Opet imam neke modrice (od kud to dolazi za Boga miloga?!?). Popila puno pive. =) Skupljam limenke. Naravno, pijem samo da ispraznim limenke..nije da se oblokavam.

Zapanjujuće otkriće: Mislim da sam sponzoruša

Oglas:
..ako mi kupite piće, ja ću svašta raditi:
a) nasmiješiti se
b) zahvaliti
c) popiti dotično piće
d) zatražiti novo ili ukrasti nečije
e) zatražiti novo i ukrasti nečije
f) biti vesela

E, da! Imam novu lijepu čašu (i plakat s onom bocom/sobom Jamnicom-preslatki mi je, a izgledao je tako usamljeno na vratima Konzuma, pogotovo nakon što mu je Zubalo skinula prijatelja bocu/snjegovića) - joj što volim suvenire
Hihihii =)


Post je objavljen 08.01.2005. u 19:16 sati.