Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koka

Marketing

come out, come out wherever you are!

e, denise,razočarao si me!
kažeš, tema “savršeni muškarac”, poveselim se da je to konačno ONA the latinica koju svi čekamo već godinama, da si “the temi” koju svi čekamo, malo zakamuflirao naziv, i da ćemo sada – onako usput - saznati ono o čemu svi već godinama govore, ali nikako da to netko kaže na glas, a ponajmanje ti osobno. jer, radi o stvari “that dares not to speak its name” :) e denis. jebali te savršeni muškarci, znaš! ma, kao tema.

nego, znaš kaj?
ovu ću emisiju zaboraviti, jer već se veselim tvojoj idućoj. razlog prvi: završava prije nego što završava službena shema, čime pokazuješ da si veći faker od ostalih sakera koji moraju šljakat za plaću, i općenito pokazuješ da si spešl. to je lijepo, tako treba majstore! razlog drugi: bit će to izbor naj naj naj trenutaka iz prošlosezonske latinice. sezone 2003/04. moći ćeš pokazati kadrove u kojima si najbolje ispao, u kojima si se najšeratskije cerekao, u kojima si bio totalno za bacit drkicu na sebe, i moći ćeš ne prikazati kadrove u kojima krivim gostima u studiju postavljaš pogrešna pitanja. d best of.

uostalom, emisiju posvećenu latinici, zadnji put si imao tamo krajem davne 2003. i vrijeme je da joj se ponovo posveti jedna zasebna. nego znaš, povodom te lanjske, uvijek sam te nešto željela pitati. u toj koja je za temu imala samu sebe, i emitirala se povodom neke okrugle brojke emitiranja, imao si referendum pitanje “da li želite da se latinica nastavi emitirati?”.

ali denise, pa kakvo je to pitanje bilo? čemu je služila ta anketa? koja joj je svrha bila? pa zar je bilo ikakve sumnje da si ti THE CHOSEN ONE? THE NEO? THE ONE? daj molim te, pa nemoj sad biti skroman! svi znamo da ti jesi NEO, i ta sjena sumnje koja te možda mučila, koja te tjerala da preispitaš pravovjernost pučanstva, pokazala se – zar je drugačije moglo biti?– sasvim neopravdanom. nadam se da te više neće moriti takvi glupavi i nepotrebni napadaji nedostatka samopouzdanja!

samo te jedno molim. budući da je zadnja emisija - onaj "d best of" - već vjerojatno snimljena, daj mi obećaj da ćeš za prvu u idućoj sezoni napravi jednu koja će biti posvećena, ne emisijama, nego denisu latinu kao takvom! kao ČOVJEKU. daj da vidimo tvoj stan iznutra, daj da čujemo kakvu muziku voliš, daj da te bolje upoznamo kao osobu, da vidimo tvoje slike:

- denis latin za pisaćom mašinom
- denis latin za kompjuterom
- denis latin u montaži
- denis latin sa slušalicama na ušima
- denis latin gleda kroz kameru i kao snima nešto
- denis latin u smb majici s akreditacijom oko vrata i šljemom na kojem piše "make love not war"
- denis latin u majici na kojoj piše "press don't shoot" i zabrinutim izrazom lica
- denis latin na ratištu dok priprema izvještaj temeljen na onome što su mu rekli da kaže, ne na onome što je sam saznao (jer se to ne može)
- denis latin i njegov pas na izložbi na kojoj je i CUCAK osvojio nagradu kao najljepši i najpametniji
- denis latin s jednom nagradom
- denis latin s drugom nagradom
- denis latin s trećom nagradom (e ovu je već stvarno odlučio držati u wc-u totalno mu već ide na živce što je najbolji novinar u svemiru)
- denis latin uslikan s titom
- denis latin uslikan s tuđmanom
- denis latin uslikan s mesićem
- denis latin u bolnici, u solo sobi s televizorom i extra njegom “IAKO NIJE NIKOGA POTPLATIO I NEMA NIKAKVU VEZU, ALI IMA SUPER TRETMAN, I NE ZNA ŠTO SE SVI BUNE, ON NIKADA NI JEDNOG DOKTORA NIJE POTPLATIO, I NE PADA MU NA PAMET DA NEKOG OD NJIH JEDNOG DANA POZOVE U SVOJU EMISIJU”

to ti nama daj, to je ono što nam fali!
daj nam privilegiju da te upoznamo!

e, a “savršeni muškarac”? denis, pa nije lako naći savršenog muškarca, mi žene to znamo, ne? ajde priznaj, zato si i radio ovu emisiju! ha?
vraže jedan ;)


Post je objavljen 01.06.2004. u 00:11 sati.