Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lososs

Marketing

ha? amen...

Sutra ujutro mi je blagoslov kuće. Prošli put je samo tata bio budan. Tata koji ne zna ni zucnut ništa kršćanskog osim "amen" i koji ima nepogrešivi tajming za reći "amen" u krivo vrijeme.
Tata sutra ujutro radi. Mama je doma do pol 12, al je objavila budjenje cijele familije u rano jutro da možemo kao "prava kršćanska obitelj dočekat popa". Kasnije je promijenila priču u "ne želim sama ko idiot molit s onim likom, svi ćete bit budni, jel jasno?!"
A ja već vidim da ću noćas opet do 3 ujutro čitat o koraljima. *U depresiji ste? Smatrate da živite dosadnim životom? Pročitajte 13 strana o Cnidaria, a.k.a. žarnjacima, od čega je 10 o Anthozoa iliti koraljima, i shvatit ćete da je ono što Vi radite ultrazabavno u usporedbi sa jednoipolsatnim podcrtavanjem teksta o dotičnima! Ima ljudi koji to moraju raditi! I zato, uživajte u životu! I bježite od žarnjaka! Em peku, em su dozlaboga dosadni!!*
Jest, uistinu je tako dosadno..Na zadnjoj stranici već sam posezala za imaginarnim žiletom, onim hrđavim, i rezala žile. Noćas me čekaju Scyphozoa.. Bojim se da je dosadnije nego što zvuči..
A moram (bar prividno) učiti nešto, jer inače mi stara neće dat da preksutra odem sa Zubalom u Rijeku..

Iz istog razloga ću sutra govorit "amen".. najvjerojatnije u krivo vrijeme.. ipak sam ja tatina kćer, a ujutro ne funkcioniram,...

amen.



Post je objavljen 05.01.2005. u 00:18 sati.