Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hlumpek

Marketing

Novy rok

ili po naški nova godina.
Sretna nam bila svima - vesela, radosna, dinamična, ispunjena, optimistična, aktivna, kreativna, zaljubljena, zaigrana, neopterećena, maštovita.....
Čitam i slušam kako se ljudi bune protiv čekanja nove godine i vezanih proslava, kako to nema smisla, da je to noć kao i svaka druga... E ja kažem - svaka noć i svaki dan je onoliko čaroban koliko želimo da bude čaroban i koliko ga čarobnim sami učinimo! Meni je doček nove godine bitan, ne baš sama ta noć, taj trenutak prelaska kazaljke na satu preko ponoći, nego cijela simbolika. Nešto staro je gotovo, možemo to mirne duše ostaviti za nama i, ofucano rečeno, okrenuti novi list na kalendaru. Pred nama je nova godina, nove mogućnosti, sve čime nismo zadovoljni možemo probati ispočetka. Naravno da to možemo odlučiti i napraviti bilo koji dan, bez obzira na kalendar, ali ovako je nekako lakše. Krećemo od početka, od 1.1. i imamo cijelu godinu da je ispišemo onako kako želimo.
Ja sam evo danas tako puna energije i poleta kako nisam bila već mjesec, dva. Dobro smo lumpali ove dane u Bratislavi, super jeli i pili, guštali se u finim stvarima, na finim mjestima, šetali novim gradom držeći se za ruke... Savršeno! Baš sam se napunila pozitivnom energijom i sad sam puna ideja i energije! I želim da je svima tako! :)

Post je objavljen 03.01.2005. u 10:24 sati.