Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aboutagirl

Marketing

Nova godina... and stuff

Doček je bio supeeeeer. Uz zvuk rocka i savršenom dozom alkohola u krvi nemre ni biti drugačiji. Otišla od doma oko osam. Početak opijanja u bircu u kojem sam svaki dan, a onda na party u kuću od frenda. Ljudi je bilo dosta, većinom poznate face s kojima pijančevam svaki vikend. Došla doma oko pola četiri i pokušavala učiniti da starci ne primjete moje alkoholne pare. Sve je okej prošlo, čak sam se i izgegala iz kreveta prije ručka. I tak... sve u svemu, zveeeeeeer :)
Razmišljala sam o novogodišnjim odlukama i shvatila da ni ne trebam puno toga mjenjati. Čokolada mi ne šteti, alkohol mi pomaže, gitara me opušta... Samo možda da počnem malo manje razmišljati i analizirati stvari. I da ne radim sranja radi kojih bi požalila. Ali ovo zadnje mi je već danas palo u vodu. Ali nema veze, bu bolje :)
Trenutno me muče razna sranja i gluposti, ali s vremenom me bude i to prošlo. I hope so... Nikad do sad nisam bila previše zbedirani tip osobe, a danas možda i malo jesam radi svega, pa se pribojavam da se ovaj početak godine nebude odrazil na dalje...
I sad:
Svima vam žellim potok pive, rijeku komada i more sexa (ali malo dece)! ;) Uzivajte mi...

Post je objavljen 01.01.2005. u 19:05 sati.