Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Go-problem broj 29

Vidli ste slikicu problema i možda Vam se učinilo, da ste ga već imali. Zgleda slično kao neki raniji, ali nije isti. Elementi rješavanja su čak, moglo bi se reči, isti. Važan je redoslijed i pravovremenost.
Pogledajte, malo se zamislite i evo ga! Rješenje će biti u ponedjeljak, ak ga netko već ranije ne objavi u komentaru, ali možda se i pređe. U svakom slučaju komentar rješenja je u ponedjeljak.
Ide nam godina kraju. Još malo i evo nas u novoj 2005. Ide s nama i blog. Predural je ovu svoju prvu godinu i ide dalje pun optimizma.

Najavljujem ovom prigodom:
U subotu 01. 01. 2005. u Velikoj Gorici u 'Centru za odgoj i obrazovanje djece i mladeži Velika Gorica' u Zagrebačkoj 90 je s početkom u 10:30 1. Zimski otvoreni go-turnir Go-kluba Velika Gorica. Vrijeme za igru je 30 minuta po igraču uz byoyomi od 15 sekundi po potezu.. Igra se handicap za razliku u kategorijama -2.
Ne nema zabune. Stvarno 01.01. Zakaj nebi igrali na Novu godinu. Biti će onih koji neće znati kuda sa sobom, a znam da će biti i onih koji će sigurno doći. Najavili su već svoj dolazak.
Blogeri i ini, neka Vam je lijepa i ugodna godina što dolazi. Navikli smo kroz brojeve, pa tako stalno sjeckamo, a ja Vam želim spoznaja i dobrih viđenja i zadovoljstava životom, pa i prigodom ove Nove godine, kao i uvijek dok je svijeta i vijeka.
bl. Muradenu


Post je objavljen 31.12.2004. u 12:16 sati.