Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Kreteni, debili i još neki oksiji...

I još jedno vedro rvacko jutro donosi staru spoznaju da odavde do Tadžikistana nema zemlje od veličnijehsranja.
Štono bi Pomet slikovito rekao. Ljudi naozbilj se stvarno trude, to se poreći ne može, ali džaba im trudi kad ovi nahvao uvijek prese.. ovaj… pretegnu. Evo taman kad je otišao jedan Ante, eto nama drugoga. Uskrsnuo čovjek na misi zadušnici, ono kao slučajno. Išao fra Lasić održati misu, pa se spotaknuo i održao misu za ratnog zločinca nacističkog kvislinga. A nije se spotaknuo održati misu za recimo, onu u tsunamiju poginulu curicu. Nije se spotaknuo za njih još 130ak tisuća nedužnih žrtava. Ma jok! A triba se znat i spotaknut, jel tako fra Vjeko?! To vam je tako kad misa i nije rad´mise, nit´spasenja duše – već rad´ideologije. Seren se na nju!

Kad bolje promislim možda je bolje ne uvlačiti djecu u to, čak ni asocijativno. Jer ima njih dovoljno koji su već uvlačili svoje ruke u dječje gaćice. I oni su se spotakli pa im ruke tamo slučajno završile. A za njima se spotaklo i sudstvo pa ih uvjetno pustilo, jer kakvu opasnost stari narajcani svećenik pedofil Čuček predstavlja? Po suca nikakvu. Ma dođe mi se pobljuvat! I izvadit sataru.
I onda isti oni koji su 90ih u zrak dizali srpske kuće, aute i kod nas u Dalmaciji brodice – danas miniraju Titov spomenik. Sve imenom i prezimenom. A naši momci u plavom traže nepoznatog počinitelja. Ovi noću potajice dizali i dižu. A ovi ih traže… I traže... I još uvijek traže. A teško li ih je naći, muko moja! A da pitamo fra Lasića ko mu je na misu bija? I onda se još čude, da šta im je sada došlo Titu skratit glavu? A Pomet moj, oš da ti ja kažem zašto su ga digli? Digli ga eksplozivom jer im se u stvarnom životu tintilinić ne diže, pa nadomjestak traže u TNT spravicama! Nemaju šta noću radit, pa se igraju dinamitom. Ej vi rvacki K.K.K, vi noćne kukavice, vi jadnici jadni – pa kupite Viagru! Poštedite narod svojih seksualnih nemoći.

I poštedite nas fraze: izlijevanje nafte bez zagađenja voda. Kako nazvati - izlijevanje JANAFove nafte u rijeku Pakru i Park prirode Lonjsko polje? Puknuće naftovoda bez zagađenja? Pa oksimoron. A može i bez onog oksi.
Mali dodatak - jutros prilikom blagoslova kuće, lokalni don okom sokolovim spazi na prozoru malu, 15cm visoku svijeću u obliku Djeda Mraza i reče, pazi sad: Ovo ne spada u kršćanski dom!
Ja: ha-ha-ha!!! ;)


Post je objavljen 29.12.2004. u 19:28 sati.