Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/11

Marketing

Priča o dvojici prijatelja.

Ovo je priča o dvojici prijatelja koji su se setali zajedno po pustinji. Odjednom po putu počeli su raspravljati i jedan je udario drugog. Udareni se osjetio povrijeđen, ali bez riječi napisao je ovo na pijesku... " DANAS SAM DOBIO UDARAC OD MOG NAJBOLJEG PRIJATELJA" Produzili su tako sve dok nisu nasli jednu oazu gdje su se odlučili okupati. Onaj sto je dobio udarac zamalo da se nije udavio kupajući se, ali zivot mu je spasio onaj drugi. Kad je dosao sebi taj sto se umalo udavio, urezao je na jednom kamenu: "DANAS MI JE MOJ NAJBOLJI PRIJATELJ SPASIO ZIVOT!" Prijatelj koji je udario svog najboljeg prijatelja upitao je. Kada sam te udario - ti si napisao na pijesku, a sad urezujes u kamen - Zasto? Prijatelj mu je odgovorio: "Kad netko napravi lose, to trebamo zapisati na pijesku da bi vjetrovi izbrisali, ali kad netko uradi dobro, to trebamo izgravirati na kamenu da ga nista ne moze izbrisati!"

NAUČI SE DA ZAPISUJES "RANE" NA PIJESKU, A "SREĆU" U KAMEN.

Kazu da je potrebana jedana minuta da upoznas posebnu osobu. Jedan sat da je naučis cijeniiti. Jedan dan da je zavolis. Ali jedan CIJELI zivot da je zaboravis....
NAĐI VRIJEME ZA ZIVLJENJE... jer naprotiv to znači da si doista zauzet u zivotu i da si na putu da zaboravis svoje prijatelje.



Post je objavljen 29.05.2005. u 12:55 sati.