Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dangerousgoods

Marketing

Kisurina pada cijeli dan. Potopice Kinshasu. Aj dobijo analni glaukom. Naime, mrzi me vidjet svoju guzicu u uredu u ponedjeljak. Pogotovu nakon tri dana praznika. Ustvari za mene su praznici poceli u cetvrtak jerbo sam iso u kupovinu za Bozic. Guzva, promet, konda je sve djabe. Potrosio cijelo popodne. Udjem u prvi ducancic koji prodaje smrznuto meso I to dobroj cijeni. I nakon 10 minuta cekanja u nimalo geometrijskoj liniji, jedan se udostojio da me pita – “ Keske vu vule?” ili tak nekaj.
“ Aj vule mit…..merci!”
Ostala samo svinjska rebarca, halal. A, nis daj mi tri kile. Deset baksi I odo dalje.

Istrcao sam u supermarket dok je Vidar pokusavao nac parking. Obisao sve police tri puta, provjerio listu I gotovo sve je bilo tu. A onda drama na kasi. Bio sam peti po redu, a trebalo je 40 minuta da dodjem na red. Stavili nekog novog na kasu koji se cudio kako taknes ekran, I brojke se promjene. Jadan. Usro je sve kaj je mogo. Zaracuno je vise jednoj zemski, pa kad se ta vratil u ducan jebala mu mamu I sve po spisku. Najvise mu je uzelo izvracati kusur u francima. Jerbo ti treba strojcek za brojanje love. Jos ga I usporavala klasicna procedura u Kinshasi. A to je, kad platis u dolarima, dio kusura ti izvrate u francima a dio u dolarima. E taj dolarski dio uzme vrijeme. Das stotku. Onda on upise sto na jednu listu I do toga koiliko da se izvrati u dolarima. Onda dodje potrcko I odnese lovu I listu gospodinu “ Dollar Controlleru”. Taj potpies, preobroji I izvrati ostatk u dolarima. Za to vrijeme oni potrcko vec ode pa se ceka da dodje drugi.
Onda barkodovi ne rade, pa ovi na kasi salje potrcka da vidi cijene na policama I tako par puta. Na kraju je taj novi odustao I zamjenio ga isprobani cashier. Bilo mi ga zao, a njemu neugodno. I taman dok sam je platio Vidar je naso parkirno mjesto.
Iza toga bjez u djutic. Tam smo nakupovali sranja za kicenje. Ondak kod tete XXXX na stand po paradajz I povrce.

Petak sam kuhal cijeli dan. Deset razlicitih jela. KOmbinacija rvacke, azijske I ko zna koje kuhinje. Cak sam I salatu od pecene paprika napravil.
Party je poceo u tri popodne u subotu. Bazencic, pivica I casica razgovora sa prijateljima. Onda vecera u sedam. Sve su pojeli, mamu im j…….. gladnu. Tak das am jucer opet moral kuhat. Ondak odbojka u bazenu. Ubi se ronjajuc gotovo sat I pol. Otisel sam u krevet u polnoc, jer sam zanemario konfiguraciju dna bazena I razvalil se u prst na nozi.

Odo doma ranije, kaj bum. Nema nikoga u kompaundu. Drafto sam fax, jerboa kad u sijecnju odem doma, od doma idem ravno na Kosovo. Nakon toga nazad u Komgo, pa nakon tjedan dana u Sudan.

Aj


Post je objavljen 27.12.2004. u 14:45 sati.