Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Predsjednički izbori 2005.

Za koga će od 13 kandidata za predsjednika RH glasovati Uskopljani? To, dakako, nitko ne zna. Međutim sudeći po raspoloženju u Uskoplju, zna se tek za koga neće glasovati…


Izbori za predsjednika Republike Hrvatske održat će se, kako je poznato, 2. siječnja 2005. godine u vremenu od 7 do 19 sati, a na njima će glasovati i veliki broj Uskopljana.
Prema do sada objavljenim, okvirnim informacijama u BiH izbori će biti provedeni u 27 gradova na ukupno 42 biračka mjesta. Biračko pravo imaju svi hrvatski državljani koji na dan 1. siječnja 2005. imaju navršenih 18 godina.
Birači koji imaju boravište u BiH upisani su u popis birača koji se vodi u zagrebačkom uredu za opću upravu, gdje se nalazi središnja evidencija.
Svako od 42 biračka mjesta u BiH dobit će taj popis, a svatko tko se nalazi na tom popisu i svoj identitet dokaže valjanim dokumentom, može glasovati.
A za koga će od 13 kandidata glasovati Uskopljani? To, dakako, nitko ne zna. Međutim sudeći po raspoloženju u Uskoplju, zna se tek za koga neće glasovati…


Post je objavljen 27.12.2004. u 12:38 sati.