Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frikica

Marketing

A SaD MaLo SpOrTa.....

Image Hosted by ImageShack.usZbilja ne znam o cemu bih trebala pisat, jer mi se ionako nije dogodilo nista posebno. Samo sam napisala novo poglavlje u svojoj knjizi (nije vrijedno spomena) i obavila nekoliko razgovora s Vedranom. So, evo Vam nekoliko vijesti iz sporta;)))...
1. DiNaMo- StTuTgArT:
Vec znate da je Sttutgart pobijedio 2:1, te da je Dinamo izbacen iz daljnjeg Kupa UEFA. Dva gola su bila presudna unatoc tome sto se u samom pocetku domacin nije iskazao i uopce nije bio nadmocan. Smatra se da su to bila dva "Bozicna poklona" Dinamovih igraca da bi Sttutgart na kraju pbijedio. A ja sam se bash kladila na Dinamo - Sttutgart 3:1... koja sam ja glupacha LoL:))
2. NoViNsKe AgEnCiJe BiRaJu SpOrTaSa/SpOrTaSiCu 2004. godine
U 47. izboru, kojeg organizira poljska agencija PAP, sudjelovale su 22 agencije iz cak 20 zemalja. Medu njima je bila i nasa HINA. Na kraju, agencijski su novinari podijelili glasove na 20 sportasica i 34 sportasa. Najvise glasova (cak 179!) dobio je pobjednik tri ovogodisnja Grand Slam turnira Roger Federer. Drugo mjesto (s 172 glasa) je pripalo sedmerostrukom prvaku svijeta u Formuli 1. i proslogodisnjem pobjedniku ankete- Michaelu Schumacheru. Dok je trece mjesto pripalo britanskoj atleticarki i olimpijskoj pobjednici na 800 i 1500 m Kelly Holmes.
I to bi bilo to. P.S. Sto mislite tko ce pobijediti u Big Brotheru? Ja mislim da ce Zdravko, jer je cistokrvni purger, no i Sasa ima mnogo svojih obozavatelja... Ionako ce vrijeme pokazati;). Do sutra Vam svima saljem veeeliku pusicu:))). Vidimo se!!!!!

>>> DiNaMo- ZaGrEb StRaNiCa ;o)))))

Post je objavljen 26.12.2004. u 20:55 sati.