Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hohnjec

Marketing

Kobe ili Shaq?Wade

LOS ANGELOS LAKERS 102:104 MIAMI HEAT

Božićna poslastica je uistinu to i bila. Povratnik u Staples Centar Shaq je dočekan velikim aplauzom. Veliko oduševljenje nije iskazao Kobe koji ga je pozdravio samo radi reda. Utakmica je bila odlična, najveću prednost su imali Lakersi, a iznosila je 8 poena. Miami je na kraju ipak došao do 11 uzastopne pobjede unatoč tome što je Shaq dobio 6. osobnu 2 minute prije kraja regularnog djela. Dvije prilike da izbjegne produžetak je imao Dwyane Wade, ali nije uspio pogoditi.. Ipak u produžetku su on I E. Jones zabili svaki po 4 koša za osigruanje pobjede, u tom segmentu igre Bryanta nije nigdje bilo. Ipak došao je do prilike da postane junak, ali je promašio otvoreni shoot za 3 iz lijevog kornera. Kobe je igrao izvrsno u regularnom djelu utakmice, dok je Shaq izjavio da mu ova utakmica po važnosti nije niti među prvih 100, Kobe je očito bio izuzetno motiviran. Zabio je 42 poena uz 6 asistencija, ali promašio 18 shoota i izgubio 9 lopti. Shaq je završio s 24 koša i 11 skokova.

Ipak junak večeri je Dwyane Wade s 29poena i 10aissta premda je i on loše šutirao 10 od 26. Osim trojica superstara istakli su se i još neki igrači. Lamar Odom i Chucky Atkins su pogodili svaki 4 trice, što je pomoglo domaćinima da sruše klupski rekord s 14 pogođenih trojki u jednoj utakmici. Odom je utakmicu završio s 24 koša i 11 skokova, dok je bivši Cibos zabio 12 uz 7asistencija. Listu dvoznamenkastih kod domaćih zatvara Chis Mihm s 11 koševa, ali i 14 skokova, što je za 7 manje nego u prošloj utakmici kad je postavio rekord sezone. Lakersi razloge poraza trebaju tražiti u činjenici da su izgubili 8 lopti više od Heata i da je njihova klupa uspjela postići fenomenalnih 4 poena.
Osim Shaqa i Wadea konačno je svoj doprinos počeo davati Eddie Jones—17+7, a korisni Udonis Haslem ostvario je još jedan double-double-11+11


Post je objavljen 26.12.2004. u 14:51 sati.