Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vertigo

Marketing

HOLIDAYS EDITION!

Evo, opet me nije bilo neko vrijeme... točnije, već punih sedamnaest dana. Punih sedamnaest dana u kojima se je opet dogodilo toliko toga o čemu bih mogao pisati, ali s obzirom da je danas ipak Božić, da sam prije sat vremena došao s polnoćke, da sam se nadivio darovima koje su mi kupili moji, i da sam ih napokon uspio sve potjerati spavati kako bih sam mogao tipkati u miru... Dakle, gdje sam ono stao... E da - s obzirom da si ne želim sad sve to upropastiti neću zucnuti niti jedno slovce o onim stvarima o kojima inače pišem.

I tako, dok sam ja tako fizički potpuno prisutan sjedio na polnoćki u crkvici u mom malom mjestašcu, zapravo sam opet počeo razmišljati o tisuću drugih stvari dok je svećenik propovijedao nešto o Isusu, dolasku, ljubljenju (to je valda rekao tisuću puta) ja sam u mislima stigao do Nove godine i do toga što ću promijeniti u sljedećoj godini. Inače to nikada nije bila moja praksa, ali ovaj put ću napraviti neki kratki popis stvari koje su mi jako bitne i pokušat ću ih ostvariti i pridržavati ih se u novoj godini. Tako sam svečano odlučio da ću u 2005. godini...
1. početi ići u teretanu (no comment, na to se već prisiljavam sto godina, ali nikako da krenem)
2. posjetiti bar jednu novu zemlju (vjerojatno Češka, pošto nisam išao na ekskurziju u drugom srednje)
3. redovitije ići na misu (tako da mogu razmišljati o tisuću drugih stvari jer formule koje svi mantrično izgovaraju imaju pozitivan učinak na moj mozak)
3.a. Otići na ispovijed (nisam već bio nekoliko godinan :-S)
4. početi redovito učiti u prvom mjesecu (yeah, right)
5. više riskirati na emocionalnom planu
Hmmm... i eto, tako je nastala ova kratka listica, još ću malo razmisliti kroz sljedeći tjedan i nadopuniti je nekim sitnicama, a onda je staviti na papir i svečano potpisati na Silvestrovo. Baš me zanima hoću li ostvariti koju od tih stvari. Inače, kad sam malo razmislio o tim odlukama, shvatio sam da je njihovo ranije neostvarivanje bilo vezano uz moj strah, a da je sada jednostavno vrijeme za korak naprijed, za korak u kojem ja preuzimam incijativu i polako preuzimam kontrolu nad svojim životom...

Shit!! Opet ja počinjem sa sranjima!! A tri su sata u noći i Božić je i ne želim bedove, ne danas...

I zato, prije nego što ponovno zabrazdim u neke sasvim neprimjerene teme za današnji dan želim vam svima blagoslovljen i sretan Božić, da volite i budete voljeni, i da ovaj blagdan provedete s onima koji vas vole. Sretni blagdani!!

Post je objavljen 25.12.2004. u 02:58 sati.