Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trash

Marketing

burn like a good bonfire

jebeno dobri /lamb/
mnogo lijepih stvari sam bacila u ovom predugom periodu dok me nije bilo na blogu.
ono shto mi je ostalo od tog svog smecha u najljepshem sjechanju je veeeliki karton od djambo pizze (neke mjeshane, ja mislim) koju je ekipa koja je bila kod mene jela... a zajedno s njom sam bacila i sve prazne boce od vina, vodke i piva u koje je ta ista ekipa popila. a medju tom ekipom je bilo i nekih blogera, i josh nekih drugih, i josh nekih:) iako to nije bio povod za nashe okupljanje, nego je povod bilo nashe chitanje nashih pricha u booksi. ali to je bilo josh davno, ali je bilo dobro:)
pa onda sam bacila i puno nekih flajera koje sam chuvala ne znam ni ja zashto. i josh slichnog smecha koje sam sve jucher prilikom pakiranja za pulu u kojoj se sad nalazim bacila. mislim, te gluposti ne mogu niti imenovat. to su one spike mozda-ce-mi-jednom-trebat. ali ti nikad ne zatreba.
i kutija od ariela. shto znachi da peremo robu:) ali mashina nam i dalje luda. i pere po par dana, i onda josh roba smrdi po kupusu (ne zamjerite ako me sretnete u tramvaju:). ne, jus kiddin, ok opere, al treba znat pogodit vrijeme kad je raspolozena:) al onda ja i cima zaboracimo (chitaj:lijene smo) izvadit robu i onda se usmrdi i tek onda smrdi po kupusu.
i postala sam totalno luda za rinfuzo kikirikijem, i svako tolko si kupim jedno 20 deka toga i onda ljushtim. GUSHT! onako dok gledam film, il ichitam knjigu. i ful je ok za nervozu. umjesto da si grizesh nokte! i onda kasnije bacim sve te ljuske+one pokvarene kikirikije. a malo sam ga i pretjerala s tim kikirikijem pa mi je pochetnih dana te moje manije bilo slabo, ali sad sam razvila rezistenciju pa je ok:)
pa me opet uhvatila origami manija. to je isto super za nervozu. sjecham se da sam to bila proshle godine u vrijeme ispita prakticirala u pauzama od uchenja. tako da sam sad bacila sve neuspjele zdralove i ostale zivotinje. ful sam se zapalila (kao vjerujem i svi) na onu foru da kad napravish 1000 komada tih zdralova da to kao ful donosi srechu, i onda sam si ja zabrijala da cu ja to, ali sam odustala nakon 5 komada:) a bilo bi foraa da imam bash onaj pravi papir, ovako moram svaki put radit kvadrate od pravokutnika i to brzo dopizdi. i onda josh dok skuzim shta je autor ilustracija po kojima radim mislio rechi... ccc...
od hrane: 2 kutije od tunjevine, koje sam jela zadnja 2 dana u zagrebu. njam! i opet koshtice od grozdja i kore od mandarina i omoti od sendvicha i vrechice od chajeva i kosti od bakalara i kutije od keksa raznoraznih.

merry blagdani!


Post je objavljen 25.12.2004. u 01:07 sati.