Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Go – problem broj 28.

Sve mi se čini da netko čeka novi problem. Anonimous, je li? A ja kao da pomalo kasnim. Badnjak je i većina obavlja poslove u nekoj žurbi, jer Božić neće čekati. Sve ima svoje vrijeme i mjesto. Pa, evo i 28. problema!
Kao zadatak ništa novo. Crni igra i ruši bjeloga. Kada pogledate slikicu problema, činiti će Vam se jednostavnim, jer su nekak slični bili i neki prethodni problemi. Probajte. Ja ću Vam doblogirati rješenje u ponedjeljak i to uz objašnjenja. To je ujedno i jedan od ciljeva, kako bi što bolje vidjeli kakova je to igra. Posebice zbog sviju onih, kojima je Go još dosta nepoznata igra.

U nas tradicijom, od oko dvije tisuće godina, slijedi se nastojanje življenja dobrotom u zajedništvu svega što jest. U ona vremena kazivahu put i životom ga svjedočili. Ostade predaja i prisjećanje, no po istini što jest, ostaje. Vrijednost u poštivanju djela, što postade u mislima i dušama našim, podsjet nosi Božićem. I stoga umjesto uobičajenih riječi čestitanja, podsjet na čovjeka, što životom je dokazivao štovanje djela Njegovih, praštanjem i vjerom što nadilazi uobičajene načine gledanja, slušanja, govora. Bio je to život po istini za istinu. Gledajte srcem i dušom, a razum neka Vam pomaže u tome i vidjeti ćete vrijednosti življenja. Hvala.......

bl. Muradenu

P.S. Go-probleme rješavate tako da se suočite s njima. Je li i ovaj nastavak u drugom dijelu posta problem? Pa, dobro, ako sumnjate, probajte se suočiti. Okrenite se spram onoga po ćemu jeste. Osjećate li što? Ako su Vam sve to samo puste riječi, obratio bi se rijeci koja Vas nosi.


Post je objavljen 24.12.2004. u 14:00 sati.