Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/domination

Marketing

DUŽINA JOŽICE: težina*brojcipela/visina

jebiga, ljudi....
život priča priče, nekad podjebava, nekad ti se uvlači u čmarčić, a nekad ti ne da da pišeš svoj dragi blog...
Intelektualno najnaporniji dani u životu su iza mene. dead and gone... nit sam imo nekakav ispit, nit kolokvij... jebote, neki "konstrukcijski program". "konstrukcijski" my ass!! mali mi se napsovo mame, išamaro me, smijo mi se, gazio mi po glavi, nazivo me pogrdnim imenima, krivo ispado, guro mi je glavu u školjku punu konjskih i ljudskih govana (kad kažem "ljudskih", mislim na muške jer svi znamo da cure ne seru i pišaju jednom mjesečno. jelda?).... uglavnom, osjećo sam se ko dno dna........ i tak. mali je ipak oko pol 6 ujutro reko da mu se malo spava pa je nekak i otprdio svoje. Mislim, come ooooon! pa zna se da sam rođeni spavač! i još nadležna ekipa nema osjećaja za božićni ugođaj (a jebiga, da sam počeo na vrijeme.....). jebiga, majstor valjda nije točan, al je GOTOV... I?! i sad se vraćam! za sve uporne face koje tu svraćaju... imortall (kon)DOMI!

a kaj da vam novo napišem. tak i tak tipkam tu ovaj post brzinom kojom bi se kreto dan nakon kaj sam uganuo oba dva zgloba, napio se rakije i dobio u jaja. al ne rukom, ne nogom, već banderom, jeboteee!!..

tak da jedva čekam da me opet zapadne neki poso... brijem da ću profeštat taj događaj više nego Hugh Hefner svoj rođendan. Jedva čekam!!........ uiiiiiiii!!!

idem ja sad. odo se ugasit.... e! a ste znali da normalan čovjek u snu proguta više od 100 kukaca, pauka i buba godišnje?? onda domi očito 300... a čuj, kaj se mora nije teško...

P.S. petarda se zaželjela mojih slika pa tu stavljam jednu koja je slikana da se mene iziritira jer mi borna i okrugli nisu htjeli pomoć kad mi je skačući s drva majica zapela na nekoj grani...


P.S.S. Uglavnom, ljudi zajebavajte se, smijte se, opustite se i sve drugo će vam bit predobro. bez brige. it's time to move on. c you!


Post je objavljen 24.12.2004. u 04:25 sati.