Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/royale

Marketing

royale with cheese (u epizodi: royale u zagrebu)

dakle, vecina vas vec zna da sam stigao doma. hvala svima na porukama dobrodoslice. ali evo, da napisem i ovdje nekaj, pa da i Tica konacno moze mirno spavat. :)

sto se tice novosti, od petka nema bas nista novo. u ponedjeljak sam malo slavio kaj sam dosao u Zagreb. ak netko zna kak sam tu noc dosao doma, molim da mi javi.

vec par dana se spremam malo redizajnirat ovaj blog, dat mu neki blagdanski touch. budem i to, valjda. jednom. ak ne za ove blagdane, za one slijedece godine ziher.

e, dvije stvari. prva stvar, nekoliko me ljudi me napalo da kak sam ih to popljuvao na blogu. ljudi, fakat sori, nije mi bila namjera nikog pljuvat. mislim, nisam ni razmisljao da bi se netko mogao naci uvrijedjen. ono, kao, napao sam ljude "pred cijelim internetom"... poimence, sori Ivana, Sinke i Andrea. sori i drugima koji su se eventualno nasli uvrijedjeni. nisam tak mislio. svi ste vi lijepi i pametni. ozbac, ja sam bar plitka osoba, ne bih se druzio sa vama da niste tak super. eto. moram se ispricat ljudima. ipak nisam ja Drito, ja ovdje pisem jedan respektabilni blog, kojeg mogu citati cijele obitelji. good, clean family fun.

druga stvar. ljudi, slusajte elemental. prvi origigi domaci CD koji sam kupio jos od "uskladimo toplomjere" od TBFa. cuo sam "napokon!" i "romantika" jos prije, bilo bi vrijedno tih 80ak kuna i samo zbog te dvije stvari. ali zakon su i "tako lijepa", "oprostajna pisma", "male stvari", "iz dana u dan"... ma ono, sve su zakon. kupite origigi CD, treba podrzat nase dobre izvodjace. ak bas necete, javite se meni da vam zaprzim. nije u redu da zbog vase skrtosti pati vasa opca kultura.

e, i ak netko od vas ikad upozna Remi iz Elementala, za domacu zadacu morate me upoznat sa njom.

Post je objavljen 23.12.2004. u 19:55 sati.