Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/adiomare

Marketing

INTRO

Nema puno priče ni ništa što je senzacionalno. Za takvo nešto moraš bit Severina!

Ali, opet kad pogledam, nije moj život baš ni tako dosadan, a čini mi se kako se stvari odvijaju u zadnje, da mi ne može ni bit dosadan...

Htjela bi samo naglasit da sam JA nečija mama, pa se ispričavam onima koji budu ovaj blog smatrali nekulturnim, tj. neprimjernim za jednu majku.
Ja sam inače, super-mama i mislim da moj sin misli isto tako, a svi ostali koji ne misle tako nek se skru!!!

Dakle: sve je počelo onoga dana kad sam se odlučila udat. Za njega. Još mi ni dan danas nije jasno što je to bilo tada u mojoj glavi, da sam ja morala, ama baš morala, odabrat NJEGA i reć samoj sebi da će on bit otac moga djeteta. Znaš onaj tip ljudi (muškaraca) koji ti se jednostavno kurvanjski uvuku pod kožu, i počnu ti sisat krv pomalo (kurvanjski) da ti to i ne primjećuješ? Pa mu opraštaš sve moguće pizdarije na račun njegove umiljate face, i tepanja, itd itd. Ili je on "totalno drukčiji od drugih" (normalnih), a tebi se glupači to (nenormalno) sviđa. Još kad je jedini sin svoje majke. UUUU bejbi, ludilo! OK, šalu na stranu; volila bi ja da je ON meni ostavljo šporke čarape svuda po kući. Ali situacija je bila jako gadna. Ne bih sad o tome, ali kad netko ne želi/ne može/neće promjenit svoj bolesni način života radi žene (a bila sam pravi primjer supruge) i ne želi/ne može/neće ni radi djeteta, onda moraš skupit neku snagu i to sve skupa odjebat i zabetonirat baš tamo gdje je tome i mjesto: U PROŠLOSTI!

Nisam još potpisala papire. Tlaka mi je! Ali to je jedan od mojh planova za skoru budućnost. I tako sam sada stručno: SEPARATED (nestručno: ne živimo u bračnom odnosu zadnjih godinu dana).

Baš me brige, imam moje dijete, dobar poso, imam svoj hobi, drage ljude oko sebe, zdrava sam (valjda!!!) i sretna.

A to da mi život nije dosadan je fakat istina. Ima tu još svašta nešto, ali šta bi onda pisala ubuduće....

DEDICATED TO:mojim kolegama koji ne rade ni kurca ovih zadnjih par sati a samim tim ni ja nemam šta za radit, pa su na taj način omogućili da ova kreacija ugleda svijetlo dana i da podijelim svoj nevirtualni mali pakao sa ekipom. SVE VAS PUNO VOLIM.




Post je objavljen 22.12.2004. u 15:01 sati.