Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosiljic

Marketing

Miseria Cantare

Evo i mene...Jučer nisam napisao post eto iz nekog vlastitog principa prema svijetu...Iako sam bio na netu i imao otvoren ovaj prozorčić za post no nisam htio. Imao sam nekih svojih glupih razloga, no evo nas opet skupa.
Danas smo imali Studentske izbore i nadam se da će več sutra biti rezultati. Malo sam nervozan, pošto mi sa šestog stupnja nemamo svaka godina svog pretstavnika, nego svi sa šestog stupnja jednog. Tako da se nadam da ipak imam pobjedu unatoč konkurenciji od još jednog s moje godine, te još dvojice meni osobno nepoznatih. Eto, volio bih dobiti te izbore, i malo da osjetim kako je to dobiti podršku neke "večine".
Odlučeno je i da za Badnjak kod kuće pravim Irish party za užu ekipicu ( neću navoditi, oni koji su pozvani znaju ). I tamo bi trebalo biti dobro, i nadam se finom provodu i dočeku Božića te ispunjenju moje Božićne želje.
S Adamom sam se kačio oko nekih filmova, tvrdi mi da Gothica glub film, i na kraju onda kaže da ga nije pogledao. Možda to osveta što nije gledao Alexandera i ne vjeruje meni da je film loš. a neka onda vjeruje Renati kojoj je dobar. Danas sam napokon odgledao Bande New Yorka, umirao sam od dosade u nekim dijelovima ( ma samo da nije tih f'ckin' 166 minuta ), no film nije toliko loš, no za jednom pogledati, a i zaključio sam da je Di Caprio postao prilično dobar glumac, te dobija sve više dobrih uloga.
Sluša se soundtrack From Dusk Till Dawn. Predobar soundtrack, uz onaj od Glory Daze moj favorite.
I da, kod nas u Osijeku je napokon pao snijeg i čini se da bi smo mogli imati bijeli Božić. Predobro ! Ma ako mi se ostvari sve onako kako sam najbolje zamislio to bi bilo predobro i presavršeno, tako da ću biti zadovoljan i sa nekih 80% ostvarenog.
E vidite, ovaj post sam htio napraviti nešto tipa anti-renatin iliti što volim, no pošto je Ljupka već to napravila pa ne bih bio originalan to nisam napravio.
Nadam se da ću sutra, ako su sutra rezultati, imati razloga častiti prijatelje, a do tada ostajte mi bložno...

Post je objavljen 21.12.2004. u 23:25 sati.