Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vishticafipa

Marketing

to bi otprilike bilo to

hmmm... da 4.3 prosjek. neki će reći not bad. ja kažem moglo je sigurno i više i bolje. šta je tu je. imam i sljedeće polugodište. sad bar znam kako i što. mogla sam neke stvari sigurno drugačije napraviti, ma sigurno. okay. neću o tome... znam da ima sigurno onih kojima je kriza situacija i bježe iz stvarnosti na blog (to sam bar ja radila dok mi je matematika bila u krizi), zato neću dosađivati s tim.


.......s kog me je on nišanio.....
....pogledom lako, sigurno.....
...........nišanio... još lakše ranio.......

.........od tada luda sam za njim.....
........za pogledom, vučijim...
.......od tada više nikoga ne vidim... pa ni sebe...

....al' odbolovat ću te ja... s čašom tuge u rukama.....
............i sa društvom koje i ne poznajem....
................ma odbolovat ću te ja...
...znaš kako čvrsto, na nogama....
..............................ali nikad.......pogled ispod obrva...



ma ova me pjesma ubija... ubija... on, naravno nema pojma da sam ponovo luda za njim. on mene nikad nije volio... nikad. kažu mi, pusti ga. ali ne mogu. znam ja kakav je on... o naravno da znam. pogledom me nišani. njemu je važno da zna da je on taj koji mi okupira misli, da je on meni jedini. znao je to, prije, ali ne i sada. jer je ta činjenica hranila njegov ego. ne bih mu pružila taj gušt, nema šanse... a ne mogu više tako.
kažu mi nađi drugoga, nećeš ga vječno čekati. znam, dragi moji da neću, jer ga neću dočekati... kažu: idi, okreni se oko sebe, koliko bi ih voljelo da budu s tobom. ali niti jedan nije kao on... niti jedan.
danas sam rekla mrzim ga. pola mene mrzi ga svim bićem, jer me je toliko puta povrijedio. drugo pola zna da je on jedini u kojeg sam ikada zaista bila zaljubljena. a bilo ih je dosta.
neću tražiti drugoga. ne znam što ću za novu, ne znam. jedna od novogodišnjih odluka mi je ta da ću ga pokušati izbaciti iz svojih misli... zaboravit ću ga... nije moguće, ali ću se truditi. jer drugo mi ne preostaje. kaže mi danas myBESTfriend (kojem ne mogu reći ponovo za njega, jer ga zna, i jako je dobar s njim, a samo iz razloga što bi mi pokušavao "pomoći".ali znam da nema pomoći), ma tko je taj, tko je ta budala. samo da mu je znati što propušta.
ali to mi svi moji frednovi, ali i frendice kažu. jedno je to... ali drugo je ovo......ma ne mogu više. stvarno ću se zbedirati, a to ne želim. neću. neću. dosta mi je. mijenjam odluku, naći ću nekoga... nekoga tko će me cijeniti, više od njega, kojem ću biti i sunce na nebu i zvijezde, i osmjeh i utjeha. no tko zna kad će doći...

uopće nisam htjela pisati o ovome, ali eto. pošlo je i eto. tako je kako je.

**LOVEyaALL!!!

Post je objavljen 21.12.2004. u 21:32 sati.