Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shtrom

Marketing

Bez pizdarije

Ispusni ventil...
Ovaj mali blogic posvecujem svim kretenima u lijepoj nasoj, a i sire.
Blogic cu pisati samo onda kad mi neko digne tlak svojim pizdarijama. Iz tog razloga se nadam da necu ovaj blog pisati svaki dan.
Danas jos nema pizdarije. Razlog tome je vjerojatno sto mi nitko nije pokazao novine, nitko nije upalio radio a do sad je bilo previse posla da bi se citale vijesti na Internetu.
Amen to that!

Primjer od neki dan. Samo da vidite na sto mislim.
Parking ispred jedne velike zgrade u Novom Zagrebu Sve krcao automobilima i kruzimo mi po pakringu i kruzimo kako bi nasli parking da mozemo brdo kutija iskipati na 6. kat. Preko ceste snimimo kako se dva auta isparkiravaju i krenemo u tom smjeru. U taj cas dolazi inteligentni ciko u mercedesu sa KR tablicama, blokira ta dva slobodna parking mjesta, zakljucava auto i brzo nestaje izmedu dvije zgrade... Stajemo mi, palimo sva 4 i blokiramo staru cetvroku (koja izgleda da nece nikamo osim na otpad) te zurno prtimo kutije na 6. kat. U medjuvremenu se isparkiro drugi auto te mi uparkirali na njegovo mjesto i dalje prtimo kutije na 6. kat. Isprtili mi sve kutije na 6. kat, popili kavu s domacinima i spustimo se na parking gdje mercedes i dalje stoji blokirajuci dva parking mjesta a ljudi kruze trazeci parking... Inteligentni ciko, pretpostavljam ima kasko s obzirom na nacin parkiranja...

Post je objavljen 21.12.2004. u 14:35 sati.