Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lososs

Marketing

savjeti iz konzerve

Teško je bilo ne primijetiti sunce koje mi je danas uljepšalo dan.. Zrake sunca na licu, svjetlost u očima, iritantan tip u tramvaju koji me kontinuirano gura i baba koja me gurne samo povremeno..
Ali osjećala sam se baš ranojesenski lijepo.
I eto, odlučih biti dobar i koristan Lososs.
Daklem, savjeti iz konzerve, po principu "na greškama se uči"

* Nemojte stajati s tanjurom i vilicom iznad tegle s kaktusom i zemljom. Ako to ipak odlučite učiniti, pazite da vilica ne padne u zemljani dio tegle i katapultira čestice zemlje po cijeloj sobi. Cijela situacija završava vama koji saugate dnevni boravak priručnim usisavačem, snažnim kao tornado koji proizvede jedan extra mali mrav sa probavnim smetnjama.

* Ako lončić stoji u kuhinji, a u njemu neka tekućina, postoji mogućnost da to nije čaj. Možda je unutra koncentrirani deterdžent koji upravo otapa zagoreno nešto što se nataložilo na dnu.. Zato-ne ispiti cijeli lončić dotičnog. Problemi s gutanjem i pljuckanje u priručni lončić zajamčeni.

* Prije opijanja ne jesti svježi kravlji sir, a onda piti Sangriu iz tetrapaka, u kombinaciji s pivom. Ako pak dođe do dotične radnje, rigati dok ste nagnuti prema naprijed, ne prema nazad (riganje uz nagnutost naprijed dokazano je efikasna, i omogućuje nastavak opijanja u nekom od mnogih klubova npr.Aquariusu, jer niste izrigani pa vas puste unutra)

* Ne nositi gusti Fructalov sok od kruške dok se idete opijat ("za slučaj da se zaželim nečeg bezalkoholnog"). Ako pak ponesete dotični, ne ga konzumirati nakon riganja "da nadoknadite tekućinu" jer to rezultira trajnim izbjegavanjem kruške (drveta i ploda), kompota od kruške, torte od kruške, kolača od kruške, štrudle od kruške, soka od kruške, gumice za brisanje u obliku kruške, bilježnice sa slikom kruške...

* Liker od višnje nije, ponavljam nije bezalkoholan samo zato što ima okus po višnjama, i boca nije čuturica, a vi niste u Sahari, ne morate raditi zalihe tekućine kao deva, i pola boce dotičnog nije "zadnji guc", pa ga zato ne morate eksati.. Nadalje, obližnja ekipa na plaži ne pije vodu, nego bevandu, zato nemojte popit pola njihove boce "da nadoknadite tekućinu", jer će to završiti izbacivanjem ranije popijene tekućine... I rupama u pamćenju. I padanjem u kadu. I kompliciranim izvlačenjem iz iste..

* Ako se to sve ipak dogodi, nemojte iduće "jutro" (tj.sat i po nakon što Sunce dosegne najvišu točku na nebeskom svodu) jesti punjene paprike samo zato što je vašoj prijateljici "lakše kad ujutro nešto pojede". Punjene paprike nakon cjelonoćnog pijanstva i padanja u kadu--jaaako teško probavljivo.


Odoh sad dalje skupljati korisna iskustva!
Ah, sve za dobrobit drugih... ;)

Post je objavljen 20.12.2004. u 18:07 sati.