Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mt

Marketing

Zlostavljanje

Nešto se pisalo po novinama o višestrukim zlostavljanjima u vojsci.Ne vjerujem da su sve priče istinite, ali u toj vojsci stvarno ima toliko idiota i debila koji ne bi mogli ništa pametnije raditi pa zlostavljaju ročnike i djelatnike i djelatnice sa nižim činom. Meni osobno u vojsci su zapovijedali uglavnom bivši konobari i šoferi. Ma nemam ja ništa protiv konobara, ali nemaju oni niti znanja niti škole za zapovijedanje ljudima. Samo se iživljavaju. Ali dobro nije bilo sve tako crno. Bilo je i jako dobrih zapovjednika, zahvaljujući kojima sam svaki vikend bio kući. Hvala im! Evo im i jedan vic:



Došao novi general na dužnost u tvrđavu legije stranaca u pustinji. Krenuo on prvi dan u obilazak tvrđave i dok je obilazio ugleda mazgu zavezanu za stup. Upita on najbližeg stražara čemu služi ta mazga.
- Gospodine generale mazga je za zabavu vojnika! Znate dugo smo tu bez žena...
- Pa onda joj sredite malo to mjesto, napravite joj nadstrešnicu i slično.
I ode general dalje. Nakon mjesec dana u pustinji general nije mogao izdržati i odluči se on malo zabaviti sa mazgom. Naredi stražaru da je drži, a on obavi posao. Dok se oblačio, olakšan i zadovoljan, upita on stražara:
- Reci mi da li i obični vojnici to rade ovako kao mi generali?
- Pa gospodine generale, obični vojnici inače zajaše mazgu i odjašu do najbližeg naselja sa javnom kućom!


Post je objavljen 20.12.2004. u 16:20 sati.