Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vishticafipa

Marketing

america? why not?? :)

YOpeople ??????
prije nego što počnem prepričavati današnji dan, samo da vam objavim: odustajem od dizajniranja bloga jer !!! danas sam skupila kodove i mijenjam ja sve u html-u i radim ja to dobrih sat vremena, kad ono krajnji rezultat nešto sasvim drukčije i potpuno nevezano s onim što sam htjela. drugačije rečeno: fuuuuj... bijela podloga i crna slova, a ja htjela roza i bež. ufff!!!
zaključak je: , zaista nemam živaca za to. baš me briga za to, isticat ću se svojim genijalnom postovima [] a ne dizajnom. bar ne dok se ne usavršim. ok, enough of that.
jutros ustala se ja oko 7. protrljala oke soje pave i bila spremna za nove radne pobjede, tj. bila spremna za interwiev za ameriku. hahahaha, pjesnička sloboda, jedva sam se ustala hehe. nevermind
i tako spremam se ja tralala, pojedem čokolino, probudim dragog taticu, mislim da se ne sjeća da me je vozio hahaha i tatica me odveze na lijevu obalu, hotel bristol. ja upadnem tamo, kad ono na recepciji 18 piplsa, znam par cura idu s menom u školu. i odemo u jenu veliku sobu i posjedamo onako za stol bla bla i tako i počne nama pričati gđica lejla o cijelom tom projektu, kako oni naravno koji budeju išli njih 5 iz mostara, 5 iz zenice i 5 iz banja luke, već početkom 2. mjeseca idu na pripreme u sarajevo na tri dana (yupiii, obožavam sarajevo) i tako, a onda ideu u jameriku, south virginia i washington dc. u virginiji smo kod host-family, zapravo više njih, a u washingtonu u hotelu (kaj su ti ameri sve spremni dati za buduće mlade vođe hahhaha) i tako dalje. nije važno još su neki detalji bili, i onda smo se upoznali s drugom ženom,psihologon, zove se nefiza (ajme imena, mi joj ga nismo mogli zapamtiti haha) i s njom tamo pričali, razgovarali, popunjavali neke upitnike... i onda su nam dali raspored naših razgovora: prvo individualni s psihologom opet (pa valjda žele znati jesmo li mentalno zdravi), pa onda s tri žene iz us veleposlanstva na engleskom hehe. pije toga išli smo sami na stari most, pošto to nije daleko, i baš mi je bilo ludo danas. upoznala sam nove piplse hehe, koji su baš simpa, cure i dečki, baš smo se dobro zezali. razgovori su prošli super, onaj s psihologom išao je malo duže, a ovaj na engleskom kraće. [koja konstatacija hhaha], glavno je da sam engleski odradila kako treba, nije bilo strašno. bar se nadam hehe. mda. to je bilo to. ni večeras ne idem vani. bezzeeee. kao da se ne bih još više razboljela... :(( a video mi se pokvario.
bliži se nova, moram naći žrtvu za parti jeee. nekoga moram nagovoriti da to napravi. ljubim vas vse posred čela.

Post je objavljen 18.12.2004. u 19:17 sati.