Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maniac

Marketing

Kulturni Front ZR-OFFline RADIO

Svake srede Klub Kulturni Front - ZR -> JAZZ - ekipa afterbowlingteam-a uređuje i vodi Jazz radijske emisije koje ne idu u etar! Sreda, 22h posle kuglanja - Offline Radio!

OFFline Radio:
Je projekat Jazz sekcije afterbowlingteam. Sprovodi se u delo u prostorijama Kluba Kulturni Front - Zrenjanin svake SREDE od 22h.
Koncept projekta je sledeći: Kako se može nazreti iz naziva projekta, Offline Radio jesu LIVE radio emisije koje ne idu u etar! Ekipa teži da postigne formu radijskih emisija...
Jedan od glavnih ciljeva projekta OFFline Radio je animiranje mladih ljudi da aktivno učestvuju u osmišljavanju i obogaćivanju svog noćnog života. Afterbowlingteam jednom mesečno nudi mogućnost ljudima koji nisu u Jazz sekciji, da se oprobaju kao urednici i voditelji emisije. Ova uloga prijatelja Radija nosi titulu Amikus Offline Radija.
Rad Amikusa je veoma plodonosan! Amikusi, najčešće nesvesno, ukazuju na greške ali i dobre strane rada afterbowlingteam-a, jer nisu ničim ograničeni pri osmišljavanju i sprovođenju emisija u delo za razliku od emisija koje sprovodi Jazz sekcija i koje su bitno određene stavovima glavnog urednika sekcije (trenutno ulogu gl. urednika ima Robert Molnar).

Redakcija Maniac Shopa podrzava vas projekat,uz nadu da cete uz jedan mali predajnik biti i ONline...Take Care!



Post je objavljen 28.05.2004. u 23:37 sati.