Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Igranje goa putem interneta – IGS - Pandanet

U ova vremena komuniciranja i razvijenijih tehnologija, koje nam to omogućuju, razni su načini nalaženja i djelovanja i bez fizičke prisutnosti čimbenika. Razvili su se tako načini igranja putem interneta. Ove mogućnosti nisu mimoišle niti go.
Predstaviti ću Vam ovdje jedan od najjačih servera za interaktivno igranje goa putem interneta na svijetu. To je, većini igrača goa poznati IGS, danas poznat i kao Pandanet. Već niz godina djeluje, a na njemu igrači cijeloga svijeta zainteresirani za go i igranje putem interneta, provode sate i sate.
Nemojmo zaboraviti da je go misaona igra koju u svijetu igra najviše ljudi. Odete na link pandanet i nađete poveći izbor mogućnsti. Možete se registrirati i za spomenuto igranje preko interneta.
Znam podosta igrača goa, koji su svoje prve korake u ovoj igri i u njenom poznavanju stekli putem ovoga servera. Tu je i ponuda raznih vijesti iz svijeta goa, mogućnost gledanja vrhunskih profesionalnih partija, kao i praćenje natjecateljskih rezultata kvalitetnog svjetskog vrha.
Dovoljno je otići na spomenutu adresu, pokrenuti registraciju, downloadati software za igru, proučiti upute i krenuti s igrom. Sustav igre na serveru uključuje i kategoriziranje. Prijavljujete svoju trenutnu snagu, a rezultatima, postignutim igrama preko tog servera, izračunava se i redovno ažurira Vaša kategorija na tom serveru. Osim igranja možete i gledati partije koje su u tijeku po odabiru, a i skidati željene već odigrane partije, za moguće analize.
Ima tu još mogućnosti, a možete to vidjeti već i na prvoj stranici prema navedenoj adresi u ovom postu. Onima koji se odluče na ovaj put, želim puno novih znanja i uspjeha u igri.
bl. Muradenu


Post je objavljen 16.12.2004. u 14:35 sati.