Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/royale

Marketing

toliko o neizvjesnosti...

pisao sam svojevremeno o projektima na koje cu mozda ici poslije ovog, odnosno poslije nove godine. prije par minuta nazvao me moj sef iz Zagreba.

s: "bok, moram te nekaj pitat."
r: "bok, reci."
s: "jel mozes ici u Minhen na 6 mjeseci?"
r: "kada?"
s: "odmah poslije nove godine."

(3 sekunde tisine)

r: "ok."
s: "sori, moram hitno nekog poslat gore, slozili su mi nekakvo sranje, nemam poslat koga nego tebe. nakon 6 mjeseci poslat cu jednog decka da te zamjeni."
r: "ma da, njega posalji kad bude Oktoberfest."
s: "ma ne brini, evo obecajem ti da ces ici gore na Oktoberfest. htio sam provjerit dal imas nekih velikih primjedbi na to da ides gore."
r: "velikih nemam."
s: "da, znam, ove male su mi jasne, ne moras ih uopce objasnjavati..."

i tak. vezano je uz isti posao koji sad radim, ali necu raditi na instaliranju sistema, nego na njegovom testiranju. ocigledno, nema ni priblizno toliko putovanja, ni priblizno toliko egzoticnih zemalja i dobre hrane. ali lova bi trebala bit nesto bolja, posao bi trebao biti lagan, mislim da ce mi u CVu dobro izgledati jedno iskustvo vise, a i imat cu priliku malo poradit na svom Njemackom. osim toga, vjerojatno cu bit smjesten u stanu, pa ce me ljudi valjda moc povremeno posjecivat. unatoc tome, radje bih radio ovo kaj sad radim. ali ni ovaj Minhen ne zvuci lose, a i vjerujem da me ovakvo povremeno "gutanje govana" ipak stavlja u nesto bolju situaciju kasnije, kad ce se dijelit nekakvi zanimljiviji projekti.

bumo videli, rekose slijepci...



Post je objavljen 14.12.2004. u 10:39 sati.