Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosiljic

Marketing

Jer ja letim, kad san kraj tebe...

np Lvky - Provaj
Da dragi moji blogeri i blogerice. Evil P sluša Lvkyja. I nevjerojatno je koliko se predivno osječam slušajući stihove dotičnog umjetnika. Kada su to posebni stihovi, eto. A i ne mogu skroz slušati brzu glazbu, pa eto, nakon što sam slušao nešto brzo, sada ću odvrtiti cijelog Lvkya, pa idem malo Animatore.
Danas sam dobio novi mob. Siemens C65, a za one koji ne znaju ništa o spomenutom uređaju, dobro je napomenuti da ga mogu vidjeti ovdje. Jako mi se sviđa, i evo upravo sada sam mu sa monitora slikao neke pozadine, te kao dotičnu postavio ovo ovdje iliti znak od Ska-P.
Lijepo je vidjeti da me posječuju novi ljudi, i da im se sviđa ovdje i ono što pišem. Hvala, ljudi, i ja ću, ako več ne čitam, potruditi se da što češče pratim vas. Neću vas sada navoditi, ali 4-5 novih osoba u 2 dana je fin prosjek :).
U zadnje vrijeme imam i dosta keywordsa novih, tako da sam neke stare koji nisu baš nešto posebno interesantni izbrisao, a stavio dosta novih, pa bacite pogled i tamo, ako več nemate što ili vam dosadno. Trebao sam danas dobiti divX Collateral, ali kolega mi nije doneo, sada več sumnjam i da ima to. Ima ljudi koji se vole hvaliti da imaju nešto i onda se uvale u govna, pa čini se da je i u ovom slučaju isto. A znam to iz vlastitog iskustva. Često sam ja za nešto što sam trebao dobiti od nekoga, a taj od nekoga drugi koji bi dobio od bogznapitajkoga, rekao da imam i obečao nekome donijeti, pa eto ispao seronja, jer su i mene zajebali. Ma nema veze, imat ću ja uskoro taj film.
Sutra budem nazvao onu osobu o kojoj toliko pišem. Mislio sam danas, a nisam znao kada je u školi, a navečer sam inaće nervozniji nego kroz drugi dio grada i malo nisam imao muda da nazovem, no sutra budem. Sada znam kada je u školi ( hvala Renati ) pa ono. Moram samo smisliti kako da počnem razgovor. Pa jebem mu miša, poruku sam smišljao sat vremena, koju na kraju nije uspjela dobiti.No eto, rekao sam ako nešto želim i do nečega mi stalo da trebam ići preko svih prepreka, u ovome slučaju psihičkih i tako i budem. Bemti, ovaj Lvky baš daje hrabrosti. Dok mi pjeva pored uha najradije bih sada nazvao, ali kasno je pa to ne bu dobro završilo, tj završilo bi i prije nego je počelo:). Otom-potom, ja sam za sada optimističan, a kako bude neka bude.
I da, više mi Annie De Meni nije najomraženija osoba bloga, uvjerljivo ju je pretekao mladič koji se ovdje pretstavlja pod akronimom Raoul, koji je poprilično povrijedio jednu meni dragu osobu, a boli ga ona stvar za to. Barem se meni tako čini.

Post je objavljen 13.12.2004. u 23:50 sati.