Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glimpse

Marketing

Ljubav?!

Da li postoji? Ili ja više jednostavno ne mogu voljeti od kada sam otkrila draži dobrog sexa sa zgodnim dečkima? Možda nema smisla ovo što sada pričam, ali ja sam uvjerena da ne mogu voljeti. Ne, sada kad sam počela osjećati samo fizički užitak, mentalno potpuno odsutna. Možda sam spremna voljeti samo prijatelje, one s kojima se ne poševim?

U zadnje vrijeme sam imala puno dobrog sexa, ispraznih veza i puuuuno dobrog sexa. Ono što sam s jednim od njih doživjela tijekom zadnjih par mjeseci je zbilja vrhunski sex! Prepun strasti i nagona...onih mračnih u nama....koji nam donose užitak...i još užitka....Osjećaj potpunosti kada je duboko u meni...

Jeste li se ikad zapitale, cure u 20ima, koliko je vaša koža u biti nježna? Kako je lijepo proći jagodicama prstiju njome, usnama...ili pak jezikom? Ili vi muški...jeste li se zapitali kako je dobro da vam se može dići na sam dodir usnama preko hlača? E to je mladost i tako je fucking dobra!!!! Wanting more!

Da li je moja strast za vođenjem ljubavi previše grešna i da li sam zbog toga bolja osoba? Ne znam, iskreno. Znam samo da je užitak fenomenalan i da ću uživati dok mogu dobiti točno onog muškarca kojeg poželim imati u krevetu!





Post je objavljen 12.12.2004. u 23:29 sati.