Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/royale

Marketing

www.ladstour.co.uk

"We all originate from the South East of England and amongst our ranks we have a variety of talents from our day jobs as rock star, secret agent, male model and stuntman. Believe it or not two of us are twins, can u spot who? You can find out a bit more about us in the bios section, we'll leave you to decide how much of it is tongue in cheek, but Simon has done several modelling assignments. Well they were for a socks, gloves & balaclava catalogue."

prije par sati stojim pred jednim standom sa hranom, razmisljam kaj bi jeo. i uleti mi neki bijelac sa "sorry, do you live here?". u principu to i nije previse cudno, bijelci ovdje medjusobno bez beda zapocinju nekakav razgovor, ma koliko blesav bio. bar si siguran da ce te taj drugi razumijeti ako mu se obratis na engleskom, a i postoji taj neki presutni osjecaj da se "moramo drzati skupa", il nekaj. u biti je to jako zanimljivo, jer vecina ljudi koji iz Evrope dodju ovamo imaju neku zanimljivu pricu o tome kaj ovdje rade.

i sad, lik i ja pocnemo konverzaciju. sa svoja 3 frenda dosao je u KL prije 4 dana, iz Tajlanda. ici ce kasnije u Singapur i Indoneziju, pa me htio pitat dal mozda znam kako se krecu cijene DVD playera tamo u usporedbi sa KLom. rekao sam mu da ne znam kako je u Indoneziji, al za Singapur znam da je jeftinije. i krene standardna prica, "business or pleasure" i tako to. likovi su iz Engleske otisli prije 3 mjeseca na putovanje svijetom, koje ce trajati, pazi sad, godinu dana! tako sam jebeno ljubomoran da ja to nemrem opisati. u ta tri mjeseca prosli su Indiju, Hong Kong, Vijetnam, Kambodzu, Tajland i sad su u Maleziji. spomenuli su mi da ce Bozic docekati na Baliju, vec sam spomenuo da su i Singapur i Indonezija u planu, ali fakat ne znam kaj dalje planiraju. s obzirom na to da planiraju putovati jos 9 mjeseci, rekao bih da je u planu jos stosta.

tocnije, Martin, George i Dennis ce jos 9 mjeseci, a Simon ce putovati jos "samo" 6, jer je na poslu uspio dobiti "samo" 9 mjeseci slobodno. prodao je na poslu neku spiku o tome kako ide u Australiju brinuti o bolesnom ujaku. na www.ladstour.co.uk postavili su svoje stranice, gdje njihovi prijatelji i rodbina mogu pratiti njihovo putovanje. sbog Simonove muljaze na poslu stranica je zasticena passwordom, pa se ne morate ni truditi ici tamo. ako zelite to pogledati, posaljite mi mejl, pa cu vam poslati login i password.

spavaju po hostelima, jedu vani, opijaju se svaku noc. jedna od prvih stvari kaj sam pomislio bila je "jebe se njima, bogati englezi, mogu si priustiti da se godinu dana zajebavaju i putuju okolo". i pitao sam ih koliko love su do sada potrosili. 2000 funti. u tri mjeseca. ne znam za vas, ali 2000 funti za 3 mjeseca putovanja okolo meni i ne zvuci kao neka lova. u biti nisam ni pitao jel to po glavi ili za svu cetvoricu, ali pretpostavljam da je po glavi - ovaj dio svijeta je jeftin, ali brijem da nije bas TOLIKO jeftin.

web stranice odrzavaju njihovi frendovi u Engleskoj, a ovi im mejlom redovito salju materijale. evo sto su ti webmasteri stavili kao uvod u foto galeriju:

"The links on the left will take you to the various different countries the lads have visited and are currently categorised by date. Hopefully when they get a chance to review the photos themselves we may get a few anecdotes to go with the images. In the meantime the thoughtful people behind the scenes here in the UK have provided a generic one that should help explain most of the pictures:

"WE GOT UP, IT WAS HOT, WE DID SOME SIGHTSEEING, IN THE EVENING WE GOT DRUNK""

dakle, pocinjem mobilizirati ekipu za organiziranje slicnog izleta. zbog financijskih uvjeta u lijepoj nasoj mogli bismo organizirati nesto krace putovanje, od kojih 4-6 mjeseci. ne nuzno sutra, ali u prilicno skoroj buducnosti. zainteresirani?

Post je objavljen 12.12.2004. u 16:12 sati.