Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/purplegirl

Marketing

Nedjelja...

Nedjelja… Još samo devet dana škole, jedva čekam.
Znam gdje ću slavit Novu godinu…jee. Prvi put, inače još tjedan dana prije nemamo pojma gdje ćemo biti. I čini mi se da će biti baš super; puno ljudi, dobra muzika, dobar prostor (valjda ). Moram učit, a tako mi se ne da. Poderale su mi se danas najdraže traperice. Imam ih od drugog razreda, nije ni čudo :) . Nema veze, nosim ih i dalje.
Još sam uvijek bolesna pa nisam bila vani, videoteka nije radila pa sam gledala već 100-ti put Svi su ludi za Mary. Ne volim više taj film.
Ovaj tjedan će mi bit najgori dosad. U školi. Užas.
Moram sutra na instrukcije iz mat. Mrzim matematiku. Vani je tako hladno. Grad je okićen, sve je puno nekih ukrasa.. Ne znam, ja uopće nemam neki feeling da će Božić. U srijedu moram ići radit onaj alergo test, nadam se da ću uspjet pronaći bolnicu.. A onu srijedu ili utorak iza toga idemo sa školom gledat neku operu, ili tak nešto. Ne volim opere. Skupila sam hrpetinu papira za pripreme, sad još samo moram nazvat i upisat se na neke.. Da, i odlučit na koji ću faks :). Inače mrzim nedjelje, ali ova mi je skroz ok. Nisam bila vani ni jučer ni u petak pa mi je ko i svaki drugi dan. Obično subotom idem spavat oko 5, ne mogu spavat pa se probudim oko 10 i onda mi se opet spava pa spavam do negdje 7 navečer… Probudim se, nešto pojedem i opet odem spavat. Malo promjene dobro dođe. Baš sam nekak odmorna. Super je to.


Post je objavljen 12.12.2004. u 15:49 sati.